pondělí 19. ledna 2015

Co odpuzuje mouchy

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen.

Mouchy jsou citlivé na pachy a vůně. To můžeme využít i tak, že při mytí oken přimícháme do vody ocet, který jim také nevoní. Všichni známe to protivné zahánění v létě všudypřítomných much.


Hmyz, včetně klíšťat, odpuzuje náš pot. Tělo mouchy domácí chrání vodu. Jednou z věcí, co odpuzuje mouchy opravdu spolehlivě, je jednoznačně voda. Může to znít zvláštně, ale mouchy se bojí všeho, co mohou vnímat jako velké množství vody a navíc je odraz slunečních paprsků z vody a mincí dezorientuje.


Zavěste sáček na verandu, k oknu nebo na strom ve vaší blízkosti a mouchy vás už nebudou otravovat. První, co bychom měli udělat,.

Jaká jsou preventivní opatření proti než. Nainstalujte si sonickou rušičku, která odpuzuje kočky. Tato zařízení vytvářejí zvuk o vysoké frekvenci, který lidé a většina ostatních zvířat neslyší. Pozor, nepoužívejte podobné rušičky, pokud máte vlastní kočky. Promluvte si také se sousedy a zeptejte se, zda nemají domácí zvířata, která by mohla vaše rušička obtěžovat.


Misky s touto vodou položte do blízkosti otevřených oken a dveří. Babí na něj nedala dopustit, říkala že pak nemá moučné červy a podobné breberky. Budou-li mít vaše okna spíše žlutou barvu než čirou, bude to mouchy zcela jistě odpuzovat. Nemusíte proto však hned měnit okenní tabule, stačí, když si pořídíte na okna nalepovací folii ve žlutém odstínu.


Zatím je moc malá, takže to ještě potrvá, než s ní budu mít zkušenosti. Na vyhnání much z bytu ale asi stačit nebude. Nejlépe zabírá, když se odstraní to, co je láká.


To platí asi na veškerý hmyz. Chemické útoky sprejem zlikvidují maximálně ty mouchy , které jsou zrovna na dostřel, ale ne. Hledat v článcích: odpuzuje mouchy. Dík, já to chci do zahrady, neboť co zasadím, tam se přijdou válet a zničit to.


Extra kiwi-vím, to mají rádi. Loni byly koťátka, ale letos to už jsou. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy co na mouchy , které hledáte.

V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa k tématu co na mouchy. Ujistěte se proto, že mouchy nemají přístup k potravinám, odpadkům nebo kompostu v domě nebo jeho okolí. Má pár blanitých křídel.


Dospělí jedinci mají délku 6-mm. Jejich hrudník je šedivý se čtyřmi podélnými tmavými čarami na zádech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky