pátek 16. ledna 2015

Automatická sekačka husqvarna

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Riesenauswahl an Markenqualität. Husqvarna gibt es bei eBay!


Když jsou baterie téměř vybité, vrátí se do nabíjecí stanice. Tento problém vám pomůže vyřešit automatická sekačka na trávu, kterou můžete na internetu nebo v obchodě najít také pod názvem robotická sekačka na trávu.

Vyhněte se však líbeznému mámení jednoduchosti. Provedení Automower Solar Hybrid pak na jedno nabití při denním světle seká mnohem déle. Tím zajistí optimální pokrytí celé travnaté plochy a excelentní výsledek sečení.


Inovativní, vysoce výkonná robotická sekačka s pohonem všech kol určená pro profesionální. Sekačka si je mimo jiné vědoma toho, jakou plochu už posekala a jakou nikoliv. Sekačka HUSQVARNA LC 140S je ideální pro majitele domů s menší zahradou. Je opatřena robustním ocelovým skeletem a ergonomickou rukojetí s měkkým držadlem.


This feature is not available right now.

Inteligentní technologie přizpůsobí rozsah sečení tempu přírůstku trávy, umožní bodové sečení na určitém místě s vyšší trávou a navádí sekačku úzkými průchody. Pokud nejste zahradnický typ, který svůj volný čas rád obětuje pracím v zahradě, automower bude Vaším nejlepším přítelem. Výsledkem sekání je svěží a zelený trávník, jakého s konvenční sekačkou nedosáhnete. Tato automatická sekačka na.


Navíc nepřetržité sekání malých ústřižků trávy působí na trávník jako hnojivo, takže trávník je zdravější a zelenější. Tento model robotické sekačky nabízí osobní nastavení a vyznačuje se snadnou obsluhou. Hlukem by vás při své činnosti neměla sekačka obtěžovat, intenzita vycházejícího zvuku je pouze dB, což je obdobná hodnota jako u ostatních modelů. Hmotnost je zhruba střední kg. Za slunečného a suchého počasí nebo ke konci sezóny seká kratší dobu – tím šetří trávník a zároveň se méně opotřebovává.


Je to zkrátka dokonalý výrobek, který bude pečovat o Váš trávník - ekologicky, systematicky, kvalitně a úsporně. Automatická sekačka dokáže udržovat i rozsáhlé plochy trávníku v dokonalém sestřihu po celé léto. Jinak sekačka i ohraničení, servis a elektřina není zadarmo, tudíž sečtěte všechny tyto náklady a porovnejte.


Docela jsem se pobavil při těch referencích lidí jak tam píšou, jak jim sekačka vyhnala mech z trávníku. Na jejich rozšíření se podílíme již let. Jedná se totiž o skutečně velkého pomocníka.


Díky kvalitní automatické sekačce a její odborné instalaci si ušetříte spoustu času, který můžete strávit s rodinou nebo se věnovat svým koníčkům. Je vybavena noži ze silné uhlíkové oceli, ostrými jako břitva, které jsou připevněny k disku robustního žacího ústrojí.

To umožňuje efektivní provoz a extrémně nízkou spotřebou energie. Sečení po spirále- Automatická funkce, kdy sekačka vyrovnává rozdíly ve výšce trávy. Snímače žacích kotoučů zjišťují, zda sekačka vstoupila do oblasti s vyšším trávníkem a přepínají technologii sečení na systematický spirálový vzor.


Zelené řešení na zelený problém. HD včetně nabíječky a baterie zdarma. Je třeba ji ale naprogramovat tak, aby nesekala, když je v provozu zavlažování. Mohlo by totiž dojít k poškození postřikovačů i samotné sekačky.


Výšku je možno nastavit na - mm. Sekačka je vybavena špičkovým ovládáním pro jednoduchou a efektivní interakci, detekcí objektů pomocí ultrazvukové technologie a dálkovým ovládáním. Robotická sekačka Automower 4X.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky