pátek 30. ledna 2015

Skládací koza na řezání dřeva

Díky samosvornému mechanismu zvládne práci se stojanem pouze jediná osoba. Get without the ads. Skip trial month free. Unsubscribe from KarelP00? Je vhodná pro polena do průměru cm.


Lehká koza pro řezání dřeva.

Vybírejte z široké nabídky elektrického i ručního nářadí, spojovacího materiálu a dalších potřeb pro kutily a řemeslníky. Krátký popis produktu Koza na řezání dřeva. Praktický skládací stojan pro vaši zahradu či dílnu. Koza na dřevo, stojan na řezání stojany na řezání … 7Kč. Výška: 7mm - Šířka: 8mm - Hmotnost: kg.


Vlastnosti: - Složitelný (šetří místo) - Robustní pozinkované nohy - nastavení pracovní výšky. Detailní popis produktu Koza na řezání dřeva je praktický skládací stojan pro vaši zahradu či dílnu. Nejvíce jej oceníte při přípravě dřeva na.


Dodáváme v demontu včetně veškerého spojovacího materiálu a návodu.

Hodí se na přípravu dřeva na topnou sezónu. Bezpečně uchytí kulatinu nebo větší část kmene. Pevná a stabilní konstrukce - díky použití masivního materiálu. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení.


Prodám kozu na řezání dřeva samosvorná , skládací ! Stojan na řezání dřeva GÜDE. Koza na řezání dřeva s kolečky (2) Koza na řezání dřeva (1). Je vyrobena ze smrkového dřeva , takže je lehká a rozložitelná jen jednou rukou. Po rozložení je koza široce rozkročená, takže je hodně stabilní i na méně rovném povrchu a neviklá se.


Do skládací kozy dřevo bezpečně uchytíte, čímž zabráníte možnému zranění při práci se dřevem. Stabilní, skládací koza na řezání dřeva motorovou pilou. Argumenty, které Vás přesvědčí o kvalitě, výkonu a ceněStabilní konstrukce z ocelových. Dřevěná skládací koza (kozlík) slouží k řezání dřeva na polena o délce cm. Profiholder, Sekacky-pily.


Práci se stojanem zvládne jediná osoba - ne jako u klasické kozy na řezání dřeva. Délka zpracovávaného dřeva : není limitována , doporučená délka do 3. Nastavitelná kovová rukojeť pro přidržení řezaného dříví zaručuje bezpečnost při práci. A navíc bezpečně a pohodlně.

Skládací koza na řezání dřeva. Objednejte si TecTake kozu pro řezání palivového dřeva. HECHT 9koza na řezání dřeva. Jak nařezat velké množství dřeva ve velmi krátké době?


Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Vyniká snadnou a rychlou montáží, lehkou konstrukcí a pohodlným přístupem ke zpracovávanému materiálu. Potřebujete nařezat dříví na malá polínka?


K tomu se ideálně hodí naše dřevěná skládací koza (kozlík) na řezání dřeva. Velikou výhodou je i její skladnost. Rozměry kozlíku jsou 80x75xcm. Naše skládací koza na dřevo vám pomůže provést tuto práci správně a bezpečně, protože byla vyvinuta na míru vašim potřebám. Do široka rozevřená (x X) konstrukce kozy na řezání dřeva je dostatečně stabilní.


V horní části je opatřena zuby pro lepší usazení dřeva. Navíc lze kozu nastavit na různou tloušťku dřeva. Kozu je možno v několika krocích složit a snadno uložit nebo přemístit.


Nabízíme skvělé řešení v podobě kozy na řezání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky