čtvrtek 22. ledna 2015

Dětské prolézačky

Hier sind die Antworten! Nabízíme a montujeme dětská hřiště, skluzavky, houpačky, prolézačky , hrací sestavy a dětské zahradní domky. Dětská hřiště, dětské skluzavky a. Kromě klasické houpačky a skluzavky na děti. Luxusní dětské super maxi hřiště s turbo tobogánem, skluzavkou, balkonem, vestavným domečkem s integrovanou kuchyňkou, pískovištěm, kombi lezecí stěnou, houpačkovým modulem, a spoustou doplňků.


Jsme česká rodinná firma.

Dětské hřiště 2-let Playground 2-years. Tématická dětská hřiště určená pro nejmenší děti. Bezpečné polyfunkční prolézačky různých velikostí, velikostně i funkčně přizpůsobené věkové skupině.


Různé materiály a barvy. Extra porce zábavy navíc. Naše dětská hřišt ě jsou ideální pro vytvoření rozmanitého a zdraví prospěšného prostředí ke hraní.


Vyrábíme jedny z nejodolnějších dřevěných herních prvků: skluzavky, hrazdy, prolézačky , dětské kolotoče, pískoviště, houpačky, domečky, lanové. Ceny skluzavek a prolézaček pro děti Cenu dětských skluzavek, hřišť a prolézaček ovlivňuje především velikost , kvalita materiálu (často ovlivňuje nosnost) a multifunkčnost. Nevyhovující dětské hřiště může díky příliš tvrdému povrchu způsobit zlomeniny, naraženiny, odřeniny i otřes mozku.

Užijte si rodinou zábavu. Multifunkčnost sestav umožňuje klouzání, šplhání, lezení, prolézání, přitahování a další. Fantazii se meze nekladou.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti, soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Děti rády objevují všechno nové.


Kupujte výhodně a levně. Každé město má alespoň jedny svoje dětské prolézačky , které jsou hojně navštěvovány. Maxík má ale o všem přehle tak se ho zeptejte!


Prolézačky jsou pro děti jako rodiště nápadů, neboť jsou. V naší nabídce mimo jiné naleznete širokou nabídku kvalitních dětských hřišť, skluzavky, dětské houpačky, hrací sestavy, prolézačky , pískoviště, dětské domky, dětská hřiště pro MŠ, školy, obce, zahradní domky, altány a mnoho jiných výrobků nejen na Vaši zahradu. Vytvořte jim z dětského pokoje místo plné aktivního pohybu. Skluzavky, hřiště a prolézačky. Pro každou věkovou skupinu máme dětské prolézačky , lanové věže a pyramidy, různé šplhací a lezecké stěny, lanové houpačky.


Dodáváme veškeré vybavení dětských hřišť jako jsou dětské prolézačky , skluzavky, dětské houpačky, kolotoče, domečky či lanové pyramidy. Dáváme si záležet na kvalitě a zároveň i nápaditosti jednotlivých herních prvků, které. Vyrábíme, dodáváme a realizujeme certifikované dětské hřiště, dřevěné hrací sestavy vyrobené z kvalitního vakuově impregnovaného dřeva, prolézačky , houpačky, gymnastické prvky, doplněné o pružinové houpačky, kolotoče a městský mobiliář. Rodiče určitě uvítají posezení v příjemném prostředí kavárny s výhledem do dětské prolézačky.


Zde Vám nabídneme vynikající italskou kávu.

Zahradní sortiment - zahradní nábytek, krby, grily, houpačky, zahradní doplňky, dětské zahardní domky, prolézačky , skluzavky. Naleznete zde dětské prolézačky a dětská hřiště dřevěná, dětská hřiště plastová splňujících normy pro soukromé zahrady ČSN EN 71. Luka nad Jihlavou ID datové schránky: 8ckbzpb Tel.


V sekci veřejná prostranství Vám představíme hřiště převážně tuzemské výroby, která j. Jestli budete potřebovat pomoct s výběrem té pravé. Cena nezahrnuje houpačky se dvěma plastovými sedáky s lanem a skluzavku o délce 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky