pátek 23. ledna 2015

Plotové podezdívky

Slouží k usnadnění údržby pozemku, zamezují prorůstání plevele do plotu a brání ve vstupu nežádoucím návštěvníkům Vašeho pozemku (kočkám, psům, atp.). Plotová podezdívka je poměrně důležitá v případě, že nechcete mít pod klasickým drátěným plotem příliš velkou mezeru. Betonové plotové podezdívky nabízíme v široké škále provedení, díky kterým se hodí jak to starší, tak nové zástavby. Plotové podezdívky Plotové desky a patky tvoří základ pro plot, vyznačující se vysokou odolností vůči povětrnostním vlivům. Na plotové patky je možno vyzdít pilíře z cihel, nebo do otvorů v patkách zabetonovat ocelové plotové sloupky.


Prodáváme také držáky podhrabových desek.

Podhrabové desky slouží jako náhrada podezdívky , umocňují bezpečnost plotu a zamezují podhrabávání psů. Plotové systémy s věrnou imitací kamene a dřevěných prken budou plnit estetickou i plně funkční roli při ohraničení vašeho soukromí. Zdící prvky pak dotvoří celkový dojem z atraktivní a designově nesmírně originální zahrady.


Především jde o finanční nákladnost takové stavby. Uvažujete o koupi nového betonového plotu? Kontaktujte nás ještě dnes!


Svahové tvárnice zase nabízí řešení pro náročný svahový terén, například při vjezdu do garáže nebo na svažité zahradě. Starou podezdívku důkladně očistěte ocelovým kartáčem od nečistot a zarůstajícího mechu. K čištění můžete použít i vysokotlaký čistič, který zbaví podezdívku prachu a drolících se částí.

Uvedená cena montáže je orientační. Podezdívky jsou součástí mnoho plotů, také plotů pletivových. Jsou vedeny pod celým plotem nebo jeho částmi.


Jejich funkce jsou nutné, protože chrání ploty před jejich poškozováním travními porosty, zajištují mu tuhost a pevnost, vytváří nosnou část plotových výplní. Plotové střížky ať už štípané anebo hladké se pokládají vždy na sraz. Pokud řešíte sloupek 40x40cm, tak jsou k tomuto určeny speciální plotové tvarovky štípané ze tří stran.


Tím se dokonale vyřeší pohledová strana sloupku. Výrobce dodává i na sloupky 40x40cm krycí sloupkové stříšky. Hodlám oplotit pozemek plotem s podezdívkou, dohromady cca180m. Na netu jsem našel fotografie podezdivky ze šalovacich tvárnic a docela mě toto. Ideální řešení podezdívky oplocení Při stavbě plotu klasickým způsobem vzniká vždy stejná nedokonalost.


Je to mezera mezi povrchem země a plotovou výplní. Nechybí ani plotové stříšky, hlavice a další sortiment. Pro stavbu betonových plotů a plotových podezdívek se skvěle hodí štípané betonové zdivo, nebo pohledové betonové tvárnice z lehkého betonu, které využívají jeho přirozeného vzhledu a nemusí se omítat. Plotové prvky vyrábíme na zakázku - přesně dle požadavků zákazníka.


Pokud si vyberete dřevěný plot s podezdívkou a nemáte možnost zařídit si stavební firmu nebo zedníka, zajistíme stavbu plotu včetně podezdívky, případně sloupků. Podstavec pro betonové podezdívky , masivní provedení a dlouhá životnost. Chrání plotové zdivo a samotnou zeď před nepříznivými vnějšími vlivy, jako je déšť, sníh a mráz.

Zároveň dodávají estetický vzhled a tvoří ucelené zakončení horní části zdi, aby nebyly vidět odhalené části zdiva, či štípané okraje cihel nebo tvárnic. Všechny stříšky mají odtokové drážky, aby nedocházelo k přetékání dešťové vody na povrch podezdívky či zděného plotu. Drátěné oplocení, 3D panely, zděné zídky, gabionové podezdívky a stěny apod. Vysoká kvalita našeho sortimentu betonového a kovaného oplocení, a také velký výběr betonových a kovaných brán je obohacen v naší nabídce o základové bloky, podezdívku, dlažební kostku, silniční desky a plotové sloupy.


Jak probíhá stavba plotové podezdívky z KB Bloků: Pod každý betonový plot je nutné vybetonovat základy do nezámrzné hloubky. Na betonové základy se vystaví plot a plotové sloupky, které se probetonují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky