úterý 27. ledna 2015

Umělecká kovárna

Jsme menší kovářská dílna, s individuálním přístupem. Zaměřujeme se především na umělecké kovářství, zakázkovou výrobu například ozdobných zábradlí, plotů, vjezdových okrasných bran, apod. Tvoříme jak malé dárkové předměty, tak repliky historických železných výrobků, dekorativní předměty a různé designové prvky do moderních i starožitných interiérů. Umělecká kovárna V kovářské dílně zpracováváme železo také tradičními postupy.


Naše umělecká kovárna navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. Nacházíme se v klidné části města Čáslav nedaleko Kutné Hory.

Nesoustřeďujeme se však jen na tuto oblast, po domluvě jsme schopni dodat naše kovářské výrobky například i do Prahy , Brna a dalších koutů České republiky. Umělecká tvorba - Solitéry z galerijních výstav V současné době se věnuji nezávislé umělecké tvorbě. Umělecké kovářství vyrábí kované dekorativní výrobky. Nabízíme kované svícny, krbové nářadí, zvonice, věšáky, stojany, kovaný nábytek, stoly.


Vítejte v umělecko-kovářské dílně. Firma Ilja Běhal a spol. Zabýváme ruční umělecko -řemeslným kováním převážně výrobou.


GaragentoreWir erzeugen Sektionstore für Garagen, Garagentore, die zur Seite verschiebbar sin Industrietore.

Entwürfe von Garagentoren machen wir. Jedná se o zakázkovou výrobu ručně kovaných bran a plotů od jednodušších praktických variant až po náročná unikátní umělecká díla. Vyrábíme kované brány jednokřídlé, dvoukřídlé i pojezdové. Bitte konkretisieren Sie Ihre durch Hinzufügen weiterer Filter, wie Regionen, Branchen, etc.


Všechny naše výrobky jsou ošetřeny proti korozi zinkováním. Krajský soud v Brně, odd. Zajišťujeme výrobu a prodej kovářských polotovarů, kovaných bran, plotů, schodišťového a balkonového zábradlí či okrasných a. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. UMĚLECKÁ KOVÁRNA VYTOPIL s. Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu Česká umělecká kovárna , s. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP). T, završené sedlovými střechami.


Podélná průčelí budovy jsou rozdělena lizénovými rámy do – obdélných polí, rámovaných profilovanou hlavní římsou a masivním zubořezem. This service is produced. Zjistěte si o této společnosti více. V souladu s Projektem vnitrostátní fúze sloučením ze dne 14.


Draha, Telnice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis Česká umělecká kovárna , s. Pokud se chyba či nesrovnalost nachází i na zdrojovém rejstříku na nějž výše odkazujeme je nutné kontaktovat příslušný rejstřík s žádostí o opravu dat.

Poté se příslušná data automaticky (s určitým časovým zpožděním) opraví i na našem rejstříku. Dřív ve Žďárné v Moravském krasu stával například zámek a prý také mlýn. Dnes tam pro změnu najdeme kovárnu.


Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket). Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Kování. Nabídka zámečnických prací.


Středověká kovárna Dnešní svět utíká stále rychleji, doba se modernizuje a my žijeme obklopeni nejnovějšími technologiemi, které leč nám mnohé usnadňují, toho pravého kouzla spojeného například s vůní obráběné kůže, či zvuku kovadliny , již pozbývá. Kovári Ukáž na mape Kovářství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky