pondělí 26. ledna 2015

Hliníková hadice

Kvalitní krbové ventilátory a dále filtry, mřížky a ostatní instalační materiál. Prodej vzduchotechniky hadic a spojek. Hadice je vyrobena z hliníkové fólie o tloušce um, nehořlavá.


Dodáváme ve stlačeném stavu. Pevná ohebná hliníková hadice Aluvac 1- pro rozvody vzduchu. Detailní popis produktu.

Tepelně a hlukově izolovaná ohebná hliníková hadice s mikroperforací Sonoflex plně nahradí klasicky izolované potrubí, podstatně. Hliníkové ohybné potrubie- v eshopu e-vetranie. PRŮMYSLOVÉ HADICE , HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Tepelně izolovaná ohebná hliníková hadice ISOVAC plně nahradí klasicky izolované potrubí, podstatně zkrátí dobu montáže a dovolí vedení. Ohebná hadice SEMIVAC je pirálově stáčený a profilovaný pás z hliníkové slitiny tloušťky mikronů. Určeno pro dopravu čistého vzduchu. Hadice nelze použít pro vložkování komínů a odtah spalin.


Semivac se dodává ve smrštěném stavu, jehož délku můžete natáhnout do délky buďto 1m, 3m nebo metrů.

Ohebná hliníková hadice SEMIVENT Semivent také známý pod názvy jako ohebné flexo potrubí, semivac, semiflex, veflex, compacdec či hovorově husí krk. Nejčastěji se používá pro připojení digestoře k odtahovému potrubí. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání.


Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice, hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. Obchod krb, izolované akce,Teplovzdušné topení, Krbová vložka, Izolované hadice ,AL hadice , AL trubky, hliníkové,hliníkové izolované ,Izolované trubky. Náhradné diely na čerpadlá. Domáca vodáreň, Darling.


Automatická domáca vodáreň s ponorným. Velmi ohebné a mikrobiálně ošetřená hliníková hadice s kostrou z. Ohebné potrubí z vrstev hliníku a polyesteru. Flexibilní hliníková větrací trubka Wallair 1mm, bílá. Tato větrací trubka Aluflex vám umožní flexibilní montáž větrací a klimatizační techniky.


Díky snadné instalaci je vhodná pro domácí dílny a sklepy, a také čluny a karavany. Máme v sortimentu hadice hliníkové jednovrstvé a izolované. Pro vysoké teploty dodáváme vzduchotechnické nerezové potrubí. Tvarovatelná hliníková hadice o průměru mm – délka -1cm. Fiat klub a forum, kde nechybí diskuse, technická poradna a bazar.


OHEBNÉ FLEXO POTRUBÍ – je. Příslušenství k digestořím) Hodnocení produktu:.

Základní ekonomická ohebná hliníková Al laminátová hadice s kostrou z ocelového drátu. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Plastová koupelnová dvířka.


Veľmi pevná ohybná hliníková hadica. Jej plášť je vyrobený z hliníkového laminátu a vystužený špirálou z oceľového drôtu. Ideálne použitie pre rozvody vzduchotechniky v akomkoľvek objekte. Konštrukcia hadice zabezpečuje takmer neobmedzenú ohybnosť. Speciální hliníková hadice dodávaná v kouscích 34cm.


Možno tvarováním prodloužit až na 100cm!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky