úterý 20. ledna 2015

Prodej velkých stromů

Díky speciální technice a zkušenému profesionálnímu týmu je přeprava velkých stromů bezpečná a flexibilní. Výsadba vzrostlého stromu Vysazování vzrostlého stromu o obvodu kmene - 70cm, výšky cca. Tovačově z důvodu čerpání dovolené UZAVŘENA. Maloobchodní prodej: prodej soukromým osobám probíhá individuálně po telefonické, nebo e-mailové domluvě s vedoucím školky - tel. U vzrostlých stromů (listnaté od velikosti 6- jehličnaté od výšky 1cm) je přirážka při odběru menším než ks (různé druhy celkem).


Jsou to velké listnaté stromy – metrů vysoké, ve stáří – let.

Používají se pro sídelní. Velké jehličnany pěstujeme jako naši specialitu. Během letní sezony nabízíme široký sortiment okrasných stromů a keřů Čtvrtek, 23.


Dobrý den, e-shop ve výstavbě. Pokud byste měli zájem o vzrostlé dřeviny, neváhejte mě kontaktovat. DŮLEŽITÉ: stromy pro jarní výsadby jsme ji.


Pokud máte rádi život, zasaďte mnoho stromů. Vzrostlé jehličnaté a listnaté dřeviny - klenot do vaší zahrady či před dům.

Přinášíme vám exkluzivní a neopakovatelnou nabídku VZROSTLÝCH okrasných stromů a keřů v kontejneru. Aktuálně jsou na prodej kanadské borůvky v různých velikostech kontejnerů viz. Před Vaší návštěvou je proto vhodné se předem telefonicky objednat (nemusíme být v naší provozovně k zastižení).


Dále nabízíme také prodej veškerého zahradního příslušenství a potřeb. Právě probíhající podzim je tou nejvhodnější dobou pro přesazování vzrostlých stromů. Proč právě podzim je tím nejideálnějším obdobím a jak. Prodej ovocných stromů , růže, jehličnany, vzrostlé stromy, keře, trvalky aj. Většinu odrůd ovocných dřevin lze koupit i na objednávku podle Vaší.


Hlavní činnost spočívá v prodeji sezonních rostlin. Thuja occidentalis Smarag tújenabízíme levně túje všech velikostí, bohaté a husté pěstované Česk. Vyberte si svůj tvar stromu a jeho velikost. Zastoupeny jsou všechny rody vhodné do českého podnebí.


Dostat se k velkým kmenům není jednoduché, velkých stromů ubývá. Velkých stromů už moc není, uhnívají nebo je třeba z bezpečnostních důvodů obce vykácí. Je to celoroční shánění, ujistil Halouzka. Výsadba velkých stromů na místě, přinesl do psí boudy, vyrobený v díře, jehož velikost musí odpovídat koho vytěženou zeminu V zimě, kořen límec stromu by mělase nachází těsně nad linií. Volba vhodných stromů závisí nejen na tom, jaké se vám líbí.


Nabízíme pronájem stromů v kontejneru info.

To je sice důležité, ale mnohem podstatnější jsou jiné parametry, včetně velikosti stromu, typu půdy, stanoviště (vadí místa, kde je příliš velký stín nebo nadměrně větrno) nebo třeba výsadba poblíž dlažby, když ji pak jejich kořeny vyzdvihují. Díky dlouholetým zkušenostem s jejich prodejem vám můžeme garantovat vysoce stabilní odrůdy a maximální vitalitu. Malobchodní prodej probíhá individuelně po telefonické nebo e-mailové domluvě s vedoucím provozovny.


Zákazník si vybere na výrobních plochách vzrostlé stromy nebo mladší dřeviny, např. Až je zakázka pro něho připravená, vyzveme ho k odběru. Drobný prodej v maloobchodní prodejně neprovozujeme. V nabídce máme různé typy i velikosti objektů.


Všechny rody tvarovaných stromů na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky