středa 28. ledna 2015

Kašírovaná folie na foliovníky

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Náhradní folie na obloukový foliovník 2x2xm AKCE Inzerát byl odebran z oblíbených. Kašírovaná fólie na foliovníky - metr. Skvělé celoroční zakrytí pergoly, altánu, terasy Inzerát byl odebran z oblíbených.


Plastová (nízká hmotnost) Rozebiratelná, bajonetová (pootočením) Používá se ke spojení fólií kde se nedá svářet nebo jinak spojovat fólie. Například k uchycení folie na čela, dveře a okno foliovníku atd. Große Auswahl an Fensterfolien mit Qualität preiswert online kaufen!

SOB (dále jen „účet Prodávajícího“). Folie kašírovaná má mnohaletou UV stabilizaci proti slunečnímu záření. Do Množství zadejte zaokrouhleně na celé, požadované metry této šíře 115cm. Plachta je určena na prémiový zahradní tunel. Tyto folie jsou nepromokavé - mrazuvzdorné.


Tato folie je vyrobena v ČR ! Do počtu kusů zadejte, kolik metrů této šíře potřebujete. Tuto folii nabízím v těchto šířích: šíře m- délka na přání -Kč za metr této šíře, šíře m- délka na přání -Kč za metr této šíře, šíře m- délka na přání -Kč za metr této šíře. Vynikající na fóliovníky, přístřešky a zakrývání. Její životnost je cca 2-roky.


Zakrývací kašírované fólie - velmi kvalitní s dlouhou životností. Cena fólie na fóliovník závisí od druhu použitej fólie, jej rozmerov a vloženia špagátu. Hier B2B-Anbieter für Folien! Do Komentář k objednávce napište požadované množství. Vlastnosti: materiál: oboustranně vyztužená, kašírovaná, UV stabilizace roky, rozměry: x m, barva: čirá (transparentní).


Typ ANTIFOG je s antikondenzační úpravou, kapky po ní stékají a neskapávají na rostliny.

Jinou nepotřebujeme, pouze tuto a tento rozměr, nejsme profi, abychom si to svařili sami. Riesenauswahl an Markenqualität. Táto fólia sa vyznačuje niekoľkoročnou životnosťou, výbornou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu a poveternostným vplyvom.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na pařeniště folie která chrání před chladen, je vhodná na pařníky a foliovníky – síla folie 15mm. Ochranná folie na foliovník , která chrání zeleninu a květiny.


V jarních měsících slouží jako urychlovač růstu. Sestavení je jednoduché, má základní rám. Folie a Plachty na foliovníky , bazény a zahradní jezírka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky