pátek 23. ledna 2015

Nádrž na vodu 500 l

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sud( nádrž ) na dešťovou vodu ECOTANK 5l.


Tato opravdu velká nádrž na vodu je ideálním řešením pro chataře a chalupáře. Postavte ji pod okap domu a. Nádrž na dešťovou vodu 5l. Trápí vás letní sucha a vyprahlé záhony na zahrádkách?


S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů.

Elegantní a extrémně stabilní dešťová nádrž. Plastová dekorativní nádrž na dešťovou vodu GARONNE o objemu 5litrů je praktický a zároveň designový doplněk na Vaši zahradu. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Vhodná ke skladování dešťové vody.


Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku. Popis: Dešťová nádrž na vodu ve středomořském stylu. Velký objem s malými nároky na prostor.


Jednoduchá montáž výpustního kohoutu nebo průhledné. Plastová nádrž imitace dubového sudu včetně bednění (obručí) na dešťovou vodu. Monolitná konštrukcia, technológia rotačného tvárnenia a kvalitný polyetylén.


Plastové nádrže podzemní, samonosné, pro zadržování dešťové vody. Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Plastové designové nádrže na vodu slouží také jako dokorativní prvek na zahradě. Nízkoprofilové podzemní nádrže na vodu FLAT slouží jako jímka na zachytávání. Zahradní zásobník na dešťovou vodu 5l.


Víko s dětskou pojistkou.

Barel na vodu s víkem a vypouštěcím ventilem 5litrů. Plastová nadzemná nádrž využiteľná k predzásobeniu objektu pitnou vodou pre jej ďališie využitie. Možno použít i jako plovák pod ponton nebo molo. Pevná samonosná konstrukce.


Náhrada za IBC kontejner. Technologie výroby rotačním tvářním, 1. Nádoba - nádrž na vodu , 5litrů. Zalévejte pohodlně a zadarmo s nádrží na vodu.


Sud na dešťovou vodu 5l bez podstavce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky