středa 28. ledna 2015

Odpuzovač srnek

Slouží k odpuzování divoké zvěře zejména od silnic, čímž výrazně snižuje riziko srážek zvířat s auty. Pachový odpuzovač divoké zvěře můžete vystavit podél silnic nebo exponovaných úseků silnic. Můžete jej aplikovat na kolíčky, silniční hranice nebo jednoduše postavit kůly.


Pro zachování účinnost pěny musí být aplikována nejméně dvakrát ročně. Ultrazvukový odpuzovač koček, psů, hlodavců, kun, ptáků, srnek, zajíců - dosah 1m2. Multifrekvenční odpuzovač zvířat Isotronic Animal Repellent Multi. Sada pachových ohradníků HAGOPUR na srnky a prasata. Vodní odpuzovač zvířat Gardigo na solární pohon je účinný proti všem živočichům, kteří se bojí proudu vody a které byste rádi vyhnali ze své.


D prostorový ultrazvukový odpuzovač - Nejlepší řešení na kunu ve střeše. Venkovní ultrazvukový odpuzovač AN-B-0se solárním dobíjením baterií. Odpuzovač koček a psů tedy vašemu domácímu zvířeti neublíží, jen se bude zvíře tomuto prostoru vyhýbat. Vždy ale dbejte, aby domácí zvíře mělo možnost odejít z chráněného prostoru, a nikdy nesmí být tento typ odpuzovače použitý na zvíře zavřené v kotci.


Koncentrát - Odpuzovač spárkaté zvěře HAGOPUR pachový ohradník - koncentrát proti srnkám včetně aplikátoru - nepotřebujete aplikační pistoli. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kvalitní ultrazvukový odpuzovač -plašič divoké zvěře. Používáním těchto webových stránek.


Automatická změna kmitočtu i výkonu. Nezapomeňte prosím objednat napájecí zdroj! Položka Prodejni cena vc. Neohodnoceno Vyrobeno v ČR Doprava zdarma.


D ultrazvukový odpuzovač slouží k odhánění myši, krys, potkanů, kun, psů, lišek, tchořů, srnek , koček, lasiček, zajíců, netopýrů nebo hmyzu jako jsou štěnice, švábi, mravenci, blechy, roztoči. Přírodní odpuzovač zvěře a hlodavců Rosteto 1g - rozpustný prášek. Odpuzovač je účinný při ochraně proti mnoha druhům zvířat, jako jsou například: zajíci, divočáci, jeleni a jiní kopytníci, stejně jako myši a hlodavci. Přes 7zahradních domků v nabídce.


Prodáváme a montujeme zahradní domky, chatky, zahradní chaty, pergoly, zahradní domky na nářadí, dřevěné domy. Neváhejte nás kontaktovat. Opravdu chcete odebrat zboží z košíku? Všechny informace o produktu Deramax-Leon, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Deramax-Leon.


Vylepšená třetí generace ultrazvukového odpuzovač kun a hlodavců deramax profi je nejvýkonnějším odpuzovačem řady Deramax. Před kunami a hlodavci dokáže ochránit plochu až 500m². Odpuzovač a plašič kun, odpuzovač kun do auta, kuna v autě, sprej proti kunám, plašička na kuny, odpuzovač myší.


Složení sady proti sparkaté zvěři (srnky, jeleni). Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! On-line prodej chovatelských potřeb v Hradci Králové a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Shop. Systémy jezírkových filtrací jsou nedílnou součástí provozu zahradního rybníčku.


Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky