pondělí 26. ledna 2015

Odpuzovač

Kvalitní ultrazvukový odpuzovač ‐plašič kun a hlodavců. Automatická změna kmitočtu. Rádi Vám poradíme účinný ultrazvukový odpuzovač , který je účinný proti těmto škůdcům.


Neváhejte se s námi poradit, máme mnoho zkušeností a nejširší nabídku v ČR. Dodáváme pouze spolehlivé a vyzkoušené odpuzovače proti kunám, myším, potkanům, lasičkám, tchořům, kočkám, ptákům a dalším škůdcům. Všesměrový ultrazvukový odpuzovač se třemi piezo reproduktory a dosahem 500m2.

Hz Výkonný ultrazvukový odpuzovač Vás pohodlně zbaví obtížných hlodavců. Vysokofrekvenční zvuk je pro. Nejlepší řešení na kunu na půdě. Sklopec na škodnou je lapací zařízení používané k odchytu zvěře. Sklopce jsou s jedním i dvěma vstupy.


Rádce pro vhodný výběr odpuzovač e - plašiče škůdců. Sprejový odpuzovač hmyzu. Raid proti lezoucímu hmyzu je efektivní. Máte zájem pořídit plašič či odpuzovač hlodavců?

Inspirujte se na našich stránkách. Fotografie, návody, vysvětlení funkčnosti plašičů a mnoho. Vysoce výkonný zvukový a vibrační odpuzovač -plašič krtků, hryzců, rejsků a hrabošů. V ceně přístroje kusů alkalických baterií DURACELL R14. Využití plašiče Deramax-Profi.


Generuje agresivní ultrazvukový tón, který je kunám nepříjemný. D ultrazvukový odpuzovač. D prostorový ultrazvukový odpuzovač. Hz a po připnutí k oblečení nebo… Tickless ultrazvukový odpu. Odpuzovače zvířat) Hodnocení produktu:.


Použití špičkových součástek a kvalitních materiálů spolu s. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Ultrazvukový odpuzovač zvířat Kemo, M175. Machen Sie sich Freude und bezahlen Sie das Porto nicht.


Alles haben wir auf Lager, wir expedieren sofort. ANTIFER - odpuzovač kun. Přípravek účinkuje až týdny.

Opravdu silný zápach, který vyžene kuny ze zahrady. Jeho vůně je pro kočky nepříjemná a kočky tato jemná vůně velmi odpuzuje. Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač -plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice. Díky využití kvalitních součástek a. Všetko skladom, dobré ceny a rýchla doprava. Přírodní repelent k odpuzení koček v bytě a na zahradě.


Působí proti znečišťování koček. Všechny informace o produktu Výcvik koček AgroBio odpuzovač koček 500ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze AgroBio odpuzovač. Solární článek nabíjí baterii, která.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky