úterý 20. ledna 2015

Traktorová sekačka

Heute können viele verschiedene Arten von Rasenmähern und Rasentraktoren gebraucht gekauft werden. Neben den sehr genau schneidenden Spindelmähern existieren auch. Eine andere Bezeichnung für Aufsitzmäher ist der Reitermäher. Zu den Aufsitzmähern zählen auch die Rasen- oder Gartentraktoren, die in der Regel größer und. This feature is not available right now.


Zero Turn – páky řízení a pojezdu.

Profesionální, málo hlučná, robustní a úsporná sekačka. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. TENTO VÝROBEK DODÁVÁME ZKOMPLETOVANÝ A ODZKOUŠENÝ! Traktor je určen k sekání trávy na velkých a náročných plochách, velkou oblibu má i při sběru.


Objevte celou řadu zahradních traktorů STIGA, které jsou navrženy pro velké plochy a pohodlnou jízdu po jakémkoli povrchu, stejně jako při jízdě autem! Sekačka je ještě montovaná v japonsku TOKYU. Traktorová sekačka AS-MOTOR AS 7Rider Usedněte do sedadla a dejte se do práce. Naše modely AS 7a AS 8představují snadný vstup do naší řady traktorových sekaček AS.


Brix a Straton kw, přev.

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí.


PS (1kW) k, úsporný kapalinou chlazený motor Kubota D78. HP k, úsporný kapalinou chlazený motor Kubota. Marktplatz für gebrauchte. Výška sečení je nastavitelná mezi a 1mm pomocí aretačního kolečka.


Skelet sečení a přechodový tunel mezi sekačkou a sběrným košem je osazen čisticími klapkami, které umožňují odstranit zaseknutou trávu bez nutnosti sestoupení ze sekačky. Detailní popis produktu. V základní výbavě je vhodný pro sečení pravidelně udržovaných ploch se sběrem do koše.


Klínové řemeny pohon žacího ústrojí pro zahradní sekačky - žací klínové řemeny zahradní travní sekačka na trávu, traktorová sekačka , zahradní. Traktorové sekačky STIGA s otáčením na místě jsou jedinečné stroje, které se snadno ovládají pomocí pák. Mohou zatočit až o 180°, jsou obratné. Tato profesionální traktorová sekačka je vybavená integrovaným sběrným košem na trávu, jedinečným systémem řízení Glide Steer, inovačním systémem pro přímé vyhazování trávy a dieselovým motorem o výkonu 2HP. Pohon všech kol (4×4) zajišťují kardanové hřídele s diferenciálem na přední nápravě.


Popis produktu traktorová sekačka Zahradní rider s motorem Hecht OHV s výkonem HP s elektrickým startérem. Dobrý den, prodám elektrickou tříkolku, která je vhodná na větší farmy, zahrady.

Díky korbě můžete převážet písek, seno, dřevo či cokoliv jiného. Tyto webové stránky mohou používat „cookies“, což jsou malé datové soubory uložené ve vašem počítači nebo v jiném počítači pro použití se. Hledal jsem v diskuzi, ale buď blbě, nebo tu fakt nic není. Volba šesti poloh výšky sečení. Prodej zemědělských strojů a traktorů.


Cena včetně kardanů a DPH. Horizontalna rotacije Vertikalne. Mimo jiné jsme opět použili osvědčený centrální sběr trávy. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. X9Žací traktory s dieselovým motorem.


ZTrak s nulovým poloměrem otáčen í Žací stroje s nulovým poloměrem otáčení. Najděte svého nejbližšího prodejce. Záběr Záběr u sekačky je šířka pruhu, který sekačka poseká. Objem koše Převodovka Převodovka umožňuje upravit rychlost pojezdu podle potřeby obsluhy.


Umožňuje také couvání stroje (R).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky