středa 28. ledna 2015

Peruanske bylinky

Uncaria - dovoz a prodej léčivých peruánských bylin a potravinových doplňků z léčivé a divoké přírody Peru přinášející naději do vašeho života. Máme dlhoročné skúsenosti z predajom a dovozom peruánskych bylín a byliniek. Doprava na Slovenksko od EUR zadarmo.


Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. BIO Prášek z kořene Maca – přírodní afrodisiakum, posiluje imunitu, pomáhá při stresu.


Těm, kteří se orientují na čisté přírodní produkty, se tak otevírá možnost využít bylinky z mizejících deštných pralesů a krystalicky čistých vysokohorských oblastí And. HERBÁŘ PERUÁNSKÝCH BYLIN HERBÁŘ, ČILI „ KNIHA“ O PERUÁNSKÝCH ROSTLINÁCH S LÉČIVÝMI VLASTNOSTMI. Herbář je zdrojem informací o vlastnostech a. Chuchuhuasi je strom z Amazonie. Jeho tvrdá kůra je v Peru po staletí využívaná v etnické medicíně.


Jihoamerické léčivé byliny a peruánské byliny - Léčivé byliny z Jižní Ameriky. Jejich moc nyní objevuje i západní civilizace. Peruánské bylinky , In manus Dei s. Látky obsažené v sušených plodech Aguaje formují ženskou postavu, harmonizují stav estrogenů, blahodárně působí v období menopauzy. Na stránke sa momentálne pracuje.


Naša firma dováža peruánske byliny a ďalšie zaujímavé produkty v tej najvyššej možnej kvalite, vždy čerstvé a starostlivo prebrané. U nás si môžete byť 1 istí, že sa Vám dostane vysoká odbornosť a profesionalita vo všetkých smeroch. Bylinky , ty staré dobré zelené kamarádky, tě nezradí ani v létě. Tak jako se některé oblečení hodí na sychravé.


Pitný režim pod drobnohledem. Jednodruhové bylinky k vaporizaci, ale i bylinné směsi k přípravě čaje. U každé bylinky máme podrobný popis a doporučenou teplotu vaporizace. Bylinky kupujeme od známého českého bylinkáře Vladimíra Grešíka.


V nabídce máme i tradiční peruánské bylinky od firmy Salvia Paradise. Pro zachování účinných látek v bylinách se musí tyto rostlinné drogy skladovat v uzavřených skleněných nebo plechových nádobách v suchu, tmě a chladu. Onkologie a peruánské byliny Rakovina a peruánské byliny Nádorová onemocnění jsou chorobou, které se bojíme nejvíce.


Výzkumy příčin jejich vzniku. Nabízíme produkty z pralesů Jižní Amriky, které od dávných časů používali k léčení a zkvalitnění života peruánští indiáni. Všechna práva vyhrazena. Z důvodu legislativy EU, která omezuje uvádění některých informací u produktů alternativní medicíny (doplňků stravy), pokud chcete vstoupit na tyto.


Již několik roků odebírám peruánské byliny od tohoto obchodu, věřím v pravost a kvalitu těchto bylin (jinde nemám tu důvěru). Vilcacora (Uňa de Gato), neboli ze španělskéhonbsp;překladu kočičí dráp, je popínavou rostlinou označovanou za liánu, která může dorůstat délky až. Ponuku peruanských bylín v súčastnosti rozširujeme. Ak ste niektorú z byliniek na našich stránkach nenašli, skúste skontrolovať našu ponuku neskôr. Bylinky (předtím Bylinářství u Radnice), naleznete v Ostravě u Sýkorova mostu na ulici 28.


Možnost online nákupu v našem eshopu. Bylinky se solí krájíme tak dlouho, dokud nedosáhneme požadované jemnosti. Hotovou směs necháme pár dní proschnout na pečícím papíře a skladujeme v uzavřených skleničkách v suchu a temnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky