pondělí 19. ledna 2015

Zakládání okrasné zahrady

Od návrhu zahrady až po úspěšnou realizaci. Vytvoříme pro vás výjimečnou zahradu – součástí našich služeb je profesionální zakládání zahrad. Podle vašich představ a možností daného pozemku vytvoříme návrh zahrady.


Poté provedeme i samotnou realizaci, která ho uvede v život. Je však ideální pro plánování změn, případně pro promyšlení koncepce úplně nové zahrady. Pokud jste se rozhodli vybudovat zelenou oázu sami úplně od začátku, měli byste se při jejím zakládání držet několika důležitých pravidel.

Díky nim se nebudete muset za své dílo stydět ani před odborníkem. I když se vyhnete návrhu zahrady od odborníka, stejně je jasné, že za založení krásné zahrady zaplatíte nemalou cenu – nákup rostlin něco stojí a váš čas také. Ve výsledku to může být i dražší, než pokud byste si na realizaci zahrady sjednali odbornou pomoc. Medzi našimi realizáciami nájdete okrasné záhrady, rekonštrukcie záhra úpravy a údržbu záhrad či vytvorenie kompozitnej terasy alebo terasy z exotického dreva. Inšpirujte sa našimi najnovšími realizáciami.


Zajišťujeme výsadbu i údržbu okrasných zahra zakládání trávníků výsevem i pokládkou travních koberců, sečení trávníků, údržbu trávníkových ploch. Užitkovou zahradu je od okrasné možné striktně oddělit (například živým plotem), oblíbené jsou ale i propojené zahrady. I zeleninové výsadby totiž mohou působit okrasně, pokud jsou nápaditě založené.


Zahradu je nutné navrhnout dopředu a při realizaci se držet plánu, vyhneme se tak jisté nekoncepčnosti to platí pro okrasné záhony dvojnásob.

Užitkovou část zahrady oddělte od té okrasné zelení – mohou to být stříhané či volně rostoucí ploty z okrasných keřů, použít se dají i keře drobného ovoce (rybízy, angrešty, zimolez kamčatský a podobně). Ke všem zakázkám přistupujeme s profesionální zodpovědností a citem k přírodě. Záhony vnesou do zahrady množství barev, rozmanité vůně, výškové a tvarové rozdíly a přilákají motýly a užitečný hmyz. Okrasné zahrady arboristika s. Jaký je správný postup při realizaci zahrady ? Jak dlouho trvá realizace a jak na sebe navazují jednotlivé práce?


Návrh zahrady obsahuje nákres toho, na čem jsme se dohodli při naší první konzultaci na Vašem pozemku. Obsahuje v půdorysu základní rozčlenění pozemku, na různé typy ploch (záhony, travnaté plochy, dlažby, cestičky, terasy, apod.). Odborníci radia, ako si založiť záhradu a starať sa o ňu tak, aby bola vždy krásna.


Tipy a návody na zakladanie záhrad aj pre úplných začiatočníkov. Univerzální rada na založení okrasné zahrady neexistuje. Každé místo je velmi specifické a je třeba zohlednit „genius loci“ konkrétního prostoru a nechat se jím inspirovat. Připravili jsme pro Vás řadu fotografií, jak taková okrasná zahrada vypadá, přinášíme spoustu rad a informací o vhodných květinách, zavlažování a jezírka. Rádi se o vaši zahradu postaráme i během roku.


Realizujeme okrasné zahrady různých stylů, a to především v oblasti Praha a okolí. Klademe důraz na profesionální zpracování realizace zahrady jak po estetické, tak po funkční stránce. Zakládání okrasných zahrad a trávníků.


Založení trávníku Bravantice fotek.

Tie okrasné majú trocha iný metabolizmus. Uvidíte sami, že to čo vysadíte tento rok, bude túto sezónu doslova stáť. Až v ďalšom roku všetky kry, tuje a cyprušteky „poskočia“, teda podrastú. Ak sa nič neplánované nestane. Bez kvalitní a pravidelné údržby i ty nejlépe založené zahrady rychle ztrácí svoji krásu.


Zajistíme vám komplexní péči a vaše zahrada bude vypadat stále perfektně a svěže. Naše firma nabízí jak jednorázové, tak i pravidelné údržby zahrad a firemních ploch. A od toho se odvíjí i typ výsadby, který. Jezírka, potůčky, vodopády, biotopy (včetně elektroniky—čerpadlo, filtrace, osvětlení a další). Skalky, vřesoviště, záhony.


Výsadba zeleně (stromy, keře, solitéry).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky