pondělí 26. ledna 2015

Přístřešek polykarbonát

Pro desky síly 8mm je pak tato vzdálenost max. Polykarbonát je lehký a snadno se instaluje. S patřičnou dovedností přístřešek pro auto lze postavit vlastníma rukama po dobu 1-dnů (s výjimkou suterénu).


Samozřejmě, že hodně záleží na rozměrech automobilového a stavebního měřítku. Jako základ používaný v kovovém rámu. Jeho prvky jsou svařeny k sobě, nebo spojeny šrouby.

V důsledku toho, že zanechává pevnou konstrukci, aby odolaly silné poryvy větru. Dřevěný přístřešek pro dva automobily se bude nejlépe vyjímat vedle dřevostavby, ale samozřejmě pěkně doplní i jiný typ domu. Komůrkový polykarbonát prodáváme v široké škále rozměrů.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti, soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Využijte naší letní slevy až na nejoblíbenější modely. Kryté, zastřešené stání pro auto, přístřešek Ostrava, Frýdek-Místek.


Společnost Rolizo vznikla 19.

Lícová strana krytiny obsahuje za tepla nanášený (koextrudovaný) UV ochranný filtr zajišťující dlouhověkost a stabilitu samotné polykarbonátové desky. Prodej je možný jak po celých výchozích baleních tak předpřipravených formátech, které je možné dle potřeby zákazníka dále individuálně upravovat a krátit. V naší nabídce naleznete komůrkový polykarbonát , trapézový a vlnitý polykarbonát , sklolaminátové desky a role, desky PETG, plný polykarbonát , vchodové stříšky, zahradní skleníky i domky a mnoho dalších produktů pro Váš dům i Vaši zahradu. Pro nákup zboží vyberte pomocí zaškrtávacích políček jeho variantu.


Tak jak budete měnit požadovanou variantu, tak se bude pod. Hliník, galvanizovaná ocel a polykarbonát jsou mimořádně odolné a stálobarevné materiály. A to v podstatě bez nároků na údržbu - tu za vás obstará občasný déšť, případně stačí vzít do ruky zahradní hadici a carport je za pár vteřin zase jako nový, elegantní a čistý.


PŘÍSTŘEŠEK PRO PARKOVÁNÍ S ROVNOU STŘECHOU. Je hlavním rysem vašeho domu moderní vzhled a čisté přímé linie? Nehodí se přístřešek s obloukovou střechou? Máte v projektu rovný přístřešek? Vyberte si kryté garážové stání s rovnou střechou v kombinaci sklo, polykarbonát nebo trapézový plech.


Tvrzený polykarbonát (makrolon) Tvrzený polykarbonát nebo-li makrolon , makralon , makrolom či macrolon. V případě požadavků na odolnější či bezpečnostní využití desek dodáváme a vyrábíme z jednostranně či oboustranně tvrzených polykrbonátů (Makrolon AR, Arla Saphir) v různých tloušťkách (nejčastěji mm). Poradíme vám s výběrem materiálu, příslušenství i pracovním postupem.


Rozcestník Plánuji skleník Plánuji pergolu Plánuji přístřešek Plánuji stříšku. O nás Kdo jsme Vedení společnosti Sídlo a pobočky Kariéra.

Elegantní přístřešek na auto Gutta CP dodáváme v antracitové barvě s čirým či bronzovým polykarbonátem. Garážové stání je vyrobeno z robustních hliníkových profilů s barevnou povrchovou úpravou. Zastřešení řešeno komůrkovým polykarbonátem tloušťky mm. Krytina zastřešení je bronzový polykarbonát.


Jako střešní výplně nabízíme standardně polykarbonát nebo akrylátové sklo, které můžeme kouřově nebo barevně tónovat. Některé typy zastřešení automobilů jsou kryty speciální fólií s možností vlastního potisku. Přístřešek je opatřen okapem a svodem dešťové vody.


Pokud nastal čas na jeho prosklení, zvažujte při volbě materiálu nejen jeho cenu, ale i design, účel, jednoduchost montáže č. Ukončovací lišta Guttaprofil ALU-U elox (s okapničkou) Skladem Kód. Dutinkové desky Příslušenství Nejprodávanější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky