pátek 23. ledna 2015

Fieldmann sekačky

Tyto motory, které bezpochyby patří k nejkvalitnějším a nejspolehlivějším na světě. Jen díky nim mají naše trávníky skvělý a upravený vzhled. Záleží tedy, co všechno chcete se svým pomocníkem zvládnout. Zahradní technika je přizpůsobena uživatelům například ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a příjemnými materiály, které Vám již nezpůsobí žádné puchýře. Motor o objemu 1cmje možné nastartovat, obdobně jako automobil pouhým stiskem tlačítka.


Vše co prodáváme také opravujeme a tak můžeme i odborně poradit při výběru. Transportní madlo je v těžišti sekačky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Celá recenze k přečtení ZDE! Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Přehled produktů s nejvyšší #128175; slevou. Nabízí záběr sečení cm. Disponuje nastavitelnou teleskopickou rukojetí, která zabezpečí pohodlnou práci. Deklarovaná úroveň hluku je dB. Výšku sekání lze nastavit centrálně pomocí jedné páky.


Zvládá náročný terén a poradí si s přerostlou. Vítěz testu elektrických sekaček. Za mě hodně povedená elektrická sekačka, která má dostatečný.


VŘETENOVÉ SEKAČKY se hodí především na úpravu nízkých okrasných trávníků. Na trhu je celá řada modelů vřetenových sekaček a každý z nich se hodí pro jiné účely. Tyto ruční sekačky na trávu jsou vhodné pro menší plochy, cca 150m 2. STRUNOVÉ SEKAČKY jsou vhodné k dosekávání špatně přístupných míst kolem cest, zdí, plotů atd. Sklopné madlo sekačky je potaženo měkčeným povrchem pro ještě pohodlnější manipulaci a praktickou přihrádkou. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem.


Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat. Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Sekačky na trávu patří k nejpoužívanější zahradní technice na našich zahradách. Sekačky nejčastěji dělíme dle pohonu na benzínové sekačky, elektrické sekačky a akumulátorové sekačky.


Dále dělíme sekačky dle způsobu sečení na vřetenové sekačky, bubnové sekačky, strunové sekačky, robotické sekačky. Osobní odběr na pobočkách. Benzínové sekačky s pojezdem.


Vřetenové elektrické sekačky. Rotační sekačky jsou klasické sekačky na trávu. Bubnové jsou určeny pro. Některé elektrické sekačky jsou vybaveny i pojezdem.


Jsme autorizovaní prodejci elektrických. Buďte chytří, nakupujte výhodně. Kč Poštovné Kč Celkem. Hledáte motorové sekačky ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky