čtvrtek 22. ledna 2015

Benzínová sekačka palson

Schau Dir Angebote von ‪Palson‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Kaufe Palson im Preisvergleich bei idealo. S benzínovou sekačkou značky Fieldmann proměníte jakýkoli trávník v úhlednou plochu. Benzínová sekačka AL-KO Classic 5. SP-A Plus Classics s pohonem kol s jedinou rychlostí.


Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz. Motor: BriggsStratton Výkon: kW Záběr: cm. Sklopné madlo a látkový koš zajistí maximálně pohodlnou práci. Výkon tohoto motoru určuje výkon a rychlost sekání trávy. Modely s vyšším výkonem jsou vhodné pro větší plochy, menší výkon v. Je určena na malé až středně velké.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. SP-B PLUS Highline můžete koupit přímo v našem Webshopu nebo u našich prodejců.


Kvalitní sekačka s pojezdem a značkovým motorem největšího evropského výrobce MTD Německo za skvělou cenu. Moderní sekačka s mnohostranným využitím, robustní konstrukcí a možností výhozu trávy do strany. SEKAČKA NA TRÁVU Inzerát byl odebran z oblíbených.


Nová zahradní sekačka Topován. Označení HW v názvu tohoto modelu upozorňuje na velká zadní kola o průměru 2mm. Vynikající výkon sběru, plně sklápěcí ergonomická rukojeť, snadná manipulace. Sekačka s pojezdem v plné výbavě za skvělou cenu.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Weibang WB 5SCV 6inbenzínová sekačka. Výkon zajišťuje čtyřtaktní motor OHV KW.


Příslušenství obsahuje boční výhoz, mulčování, nastavování výšky sečení. EASY CLEAN (snadné čištění). Velká kola: 2mm vzadu a 1mm vpředu. Oceníte nejen dlouhou životnost sekačky, ale také snadnou obslužnost.


SPI-A Plus (0) LUX Highwheel benzínová sekačka na trávu B-H. Pak pro Vás benzínová sekačka pravděpodobně nebude zcela vhodná. Nebo se Vám prostě nechce o benzínovou sekačku starat? Pro náročnější uživatele s pozemky v kopcovitém terénu jsou určeny sekačky s tlakově mazanými motory.


Velmi silný a tichý motor se systémem OHV, snadným startováním a automatickým sytičem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky