pátek 30. ledna 2015

Horolezecká stěna

Nabízí velmi příjemných 6mlezeckého (horolezeckého) prostoru pro lezení s lanem. Lezecká stěna po otevření. Mraveniště zvědavých lezců po otevření.


Horní patro boulderovky, zatím bez chytů. HUDY lezecká stěna Pražská 2 Ústí nad Labem Tel.

Horolezecká stěna Holešovice patří mezi největší lezecká centra v České republice. Vstupné ani půjčovné není v této ceně zahrnuto. Chceš posunout své lezecké dovednosti dál? Kurz pískovcového lezení.


Rozšiřujeme kurzy i do skal! O Vašich prvních krocích na lezecké stěně, o zdolaných cestách, ale i pádech si můžete popovídat v přilehlé nekuřácké kavárně. Talentovaná slečna na příměstském táboru.

Vítejte na stránkách lezecké stěny Praha Ruzyně. Naše lezecké centrum je určeno nejširší veřejnosti od dětí a začátečníků až po ostřílené lezce. Lezcům je k dispozici velká vnitřní a vnější lezecká stěna, dvě bouldrovky a posilovna. Rodiny s dětmi nepochybně ocení i vybavený dětský koutek.


HLEDÁME NOVÉ POSILY DO NAŠEHO LEZECKÉHO TÝMU. Vyrábíme a prodáváme lezecké chyty, překližkové a laminátové struktury pro umělé lezecké stěny, posilovací desky pro lezce a horolezecké potřeby. V srpnu se vracíme ke standardní otevírací době: pondělí - zavřeno.


Stěna je nachytována bouldery obtížnosti Važ V9. Bouldery jsou po barvách červená, zelená (Va V1), černá, oranžová, fialová, modrá, růžová ping (V– V9). Jejich celkový počet je kolem 100. Mobilní horolezecká stěna je zábavná i sportovní aktivita určená k prověření síly a obratnosti účastníků.


Svou šikovnost si mohou vyzkoušet děti od cca 5ti let. Lezci jsou jištěni v horolezeckém úvazku vyškolenou obsluhou. Nejlepší místo pro ledolezení, drytooling a via ferrátu.


A to vše v centru Liberce. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.

Naše stěna se také podílí na programu. Pro účastníky festivalu SOBOfest jsme připravili výhodnou slevu na lezení na naší stěně. Zprovoznili jsme občerstvení se salonkem který má kapacitu míst. Můžete si zde dát točené pivko Zlatopramen, točenou Kofolu, popřípadě něco malého k snědku.


Lunapark je areál ve stylu staročeské pouti s množstím atrakcí pro všechny generace. Na vrcholu se nachází také vrcholová knížka. Přímo na budově hotelu najdete cvičnou horolezeckou stěnu, kterou si mohou zdatní návštěvníci hotelu zkusit zdolat, samozřejmě pod dohledem zkušeného. Po dlouhých tahanicích s termíny boulderových závodů jsme pro Vás. Na dvou stěnách adrenalinové věže najdete umělou horolezeckou stěnu s úchyty, kde si zatrénují jak zkušení lezci, tak i ti,.


Stěna nabízí nekonečný obvodový traverz o délce jednoho kola metrů. Dítě do 15-ti let v doprovodu platícího dospělého zdarma. Možnost půjčení veškerého vybavení (sedák, karabiny, lano - zdarma) lezečky. Vážení rodiče a příznivci lezení, od dnešního dne je lezecká stěna Lezu v Mezu uzavřená, protože neexistuje žádný způsob, jak získat povolení k provozu.


V letní sezóně můžete zatrénovat na cca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky