úterý 28. dubna 2015

Boční zastínění

Prvním z nich je ochrana před bočním větrem a přímými slunečními paprsky, které dopadají z nižšího horizontu ráno a také před západem slunce. Uvažujete o dodatečném zastínění vaší pergoly? Máme systém, který vám bude maximálně vyhovovat.


Nabízíme kvalitní rolety do pergoly se zárukou 5. Stálé kontroly kvality a použití ověřené značkové tkaniny s až 1 ochranou proti UV záření zaručí nejvyšší bezpečnost i funkčnost markýzy.

Vyberte si z více než 4látkových vzorů a tisíce barevných kombinací. Flexibilní boční zastínění slouží proti nežádoucím pohledům vašeho okolí. Zajišťuje soukromí a chrání před větrem a nízko stojícím sluncem. Zároveň vás dobře chrání proti větru , ostrým paprskům zapadajícího slunce a nežádoucími pohledy zvědavých sousedů či kolemjdoucích. Lze ji též využít jako ochranu proti větru a nežádoucícm.


Zastínění posuvnou plachtou. Méně časté a známe řešení je zastínění plachtou. Ta je vyrobena ze stejných látek jako markýza, jen není na pergola tak vypnutá, ale je podvěšená.

Celkový vzhled tak není tak technický a látka navozuje příjemnou atmosféru na terase. Více informací o zastínění posuvnou plachtou. Rozdíl je v tom, že boční markýza se otevírá ze strany. Bývá tak využívána nejčasteji v kombinaci s klasickou markýzou. Trvalé napnutí látky zajišťuje pružinový mechanizmus uvnitř navíjecí trubky.


Pokud již máte postavenou pergolu, nebo plánujete její stavbu svépomocí, určitě dospějete do fáze, kdy se stane. Jak zastínit pergolu z boční strany? Už jste si mysleli, že máte zastínění vyřešeno? Ono Vám na terasu svítí i nízké sluníčko. SIRO je vertikální boční clona pro dodatečné zastínění teras, balkonů a pergol.


Pro boční zastínění pergoly se za tímto účelem nejčastěji využívají screenové rolety, které na rozdíl od neprůhledné markýzové textilie, během dne umožňují díky rozdílným světelným podmínkám uvnitř pergoly a venku výhled ven do zahrady, ale pohled dovnitř blokují. Další základní členění je dle umístění zastínění. Jednat se může o střešní zastínění, boční zastínění nebo jejich kombinaci.


Rovněž jsou vhodné jako ochrana proti větru. Napnutí látky je zajištěné. Novinky do obýváku Kuchyně je vaše království Výprodej Obývací pokoj Kuchyně Lož.


Tentokrát jsem na přání zákazníka z Českých Budějovic vyrobil něco trochu složitejšího.

Používají se zejména jako ochrana proti větru a nežádoucím pohledům. Jednou z možností jsou i treláže, které skýtají příjemný stín, soukromí a jsou rovněž i velmi estetickou záležitostí. Zvlášť v případě, že budou porostlé popínavými rostlinami.


Vyžaduje však vaši pravidelnou péči. Boční vertikální roletka k zastínění. Pergoly jsou již trochu náročnější. S PVC potahem pak jsou některé pergoly i naprosto voděodolné. Dodatečné zastínění pergoly.


Plure je unikátní stínící systém určený pro již stojící pergoly. Jedná se o stahovací plachtu z třívrstvého PVC, která dokonale ochrání… více informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky