středa 29. dubna 2015

Sekačky na trávu akce

Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout. V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Nejlepší doba na nákup sekačky na trávu ? Nízké teploty = nízké ceny.


Využijte zimního výprodeje sekaček.

Všechny typy a TOP značky sekaček. Bubnové sekačky na vysokou trávu : Bubnové sekačky na vysokou trávu jsou vhodné pro údržbu nepravidelně sečených travnatých ploch, zahrad a pozemků. Benzínové sekačky na trávu jsou oblíbené hlavně kvůli své mobilitě a nezávislosti na přívodu elektrické energie.


Na rozdíl od elektrických nejsou omezeny délkou přívodní šňůry. Benzínová sekačka se jedna od druhé liší v mnoha parametrech. Pojďme se podívat, které to jsou a jak správně vybrat.


Originální sekačky Honda se od běžných sekaček skutečně odlišují celou řadou nových technických řešení, které jinde nenajdete. Níže uvedené informace vám usnadní se orientovat v nabídce sekaček a pomohou Vám s výběrem té pravé, té nejlepší. Pětiletá záruka je pro všechny sekačky Honda již samozřejmostí.

Rotační sekačky jsou klasické sekačky na trávu. Vřetenové jsou obecně snadno ovladatelné, obratné a mají excelentní střih. Bubnové jsou určeny pro vysokou nesečenou nebo nepravidelně sečenou trávu. Sekačky na trávu Většina modelů je v sezoně skladem s rychlým dodáním po celé ČR. Sekačky jsou nabízeny v široké škále modelů, sekačky s dobrou cenou nebo maximálně vybavené sekačky pro náročného zákazníka.


Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz. Na trhu je mnoho strojů s nejrůznějšími funkcemi a parametry. Trávník tak můžete ošetřovat sekačkou na benzín, elektřinu či akumulátor.


Na komůrkový polykarbonát poskytuje výrobce záruku na nerozbitnost polykarbonátu běžným krupobitím. Polykarbonáty, použité u skleníku jsou vybaveny UV filtrem. Díky jednoduché montáži stačí skleník vybrat, sestavit a můžete začít ihned sázet. Přehled výprodejů a akčních nabídek sekaček na trávník, zahradních traktorů a vyžínačů. Vyberte si sekačku na trávu za skvělou akční cenu.


Hledáte toho pravého pomocníka na chatu či k rodinnému domu, který by vám pomohl posekat váš trávník? Pak jste na správném místě a ve správný čas. Proto sekačky se dvěma noži TwinBlade lépe sbírají trávu než sekačky s jedním nožem. Optiflow – řízení toku vzduchu pod sekačkou Prostor rotujících sekacích nožů pod sekačkou, na který navazuje kanál průchodu do sběrného koše, je speciálně tvarován tak, aby průtok vzduchu pod sekačkou byl optimální pro všechny pracovní režimy sekačky a způsoby sekání.


Vybírat můžete sekačky na trávu benzínové, elektrické, akumulátorové, vřetenové, ale i bubnové.

Vybírejte si z nabídek v kategorii Zahradní sekačky ve slevě za akční ceny. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Sběrný koš na trávu má objem l. Doporučená plocha sečení 7m2. Akumulátorové sekačky na trávu využívají všech výhod výměnných akumulátorů - sekáte bez přívodních kabelů a bez doplňování benzinu. Velmi snadná obsluha a úspora času to jsou akumulátorové sekačky na trávu !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky