čtvrtek 23. dubna 2015

Strunová aku sekačka

Sofort ab Lager lieferbar - jetzt zuschlagen! Alles was das Outdoor-Herz begehrt! Hol es dir auf Bergfreunde. Top Outdoor Ware für Männer. Tolle Outdoor Ware für Frauen.


Top Produkte von AKU jetzt beim Bergsportprofi bestellen! Jetzt Outdoor-Bekleidung und -Ausrüstung von Aku zum Best-Preis kaufen. McTREK - Über Jahre Erfahrung in Outdoor. Kompaktní akumulátorová strunová sekačka od firmy AL-KO je ideální vstupní model do světa aku nářadí.


Díky tichému chodu zůstanou Vaši sousedé nerušeni, v jakoukoliv denní dobu. Lehký, cenově výhodný model z řady EASY FLEX Jednoduché ovládání, bez překážejícího kabelu a bez emisí Tichá strunová. Bez výfukových zplodin a bez hluku odvede tato obratná strunová aku-sekačka svojí práci v každé zahradě.


Nízká hmotnost spolu s nastavitelnou rukojetí a strunovou hlavou usnadní precizní posečení v každé poloze a ve všech rozích Vaší zahrady. Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek. Přesné strunové sečení ve všech polohách.


Výklopná a sklopná strunová hlavice. Seřízení struny automaticky poklepem. VčetněV akumulátoru a. Patří k nim nastavitelný úchop a hlava či ergonomické madlo. Inovativní strunový systém je energeticky úsporný a zajišťuje přesný zástřih. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Knowhow von über 2aktiven Bergsportlern. Pokud jste majitelem zahrady, sečení trávy podle plotů, zdí, záhonů, pod keři a na dalších špatně dostupných místech se nevyhnete.


Akku -Rasentrimmer, Randschneider und sogar ein Mini-Mäher – alles vereint in einem leichten und kabellosen Gerät! Náš test strunových sekaček zakončíme modelem DUX60ZM tedy univerzální aku strunovkou se super výkonem a mnoha jedinečnými vlastnostmi. Strunová sekačka Makita patří mezi špičkové zahradní nástroje, které jsou bezkonkurenčně nejlepší.


Ideální sekačka všude tam, kde není v dosahu elektrická energie. Aku strunová sekačka s touto hlavou většinou funguje poloautomaticky, struna je uvolněna přitlačením hlavy k terénu. Se strunovou hlavou se dá pracovat téměř bez přestávek, má však vyšší hmotnost a je vhodná pro výkonnější aku strunové sekačky. Teleskopická násada o délce od 5mm do 9mm.


Struna o tloušťce mm se záběrem cm. BOSCH ART Easytrim Accu. Akumulátorová strunová sekačka Bosch Art easytrim accu. Lehká a snadno ovladatelná. Strunová akusekačka je určena k udržování zahradního trávníku, k úpravě okrajů trávníku a vyžínání trávy v těžko přístupných místech, např.


Díky napájení z baterie již není nutné dávat pozor na napájecí kabel, sekačka je tak lehčí a manipulace s ní pohodlnější. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Na nabití až 5běžných metrů trávníku. Přepracovaný žací systém Bosch: plastové nože pro přesný střih a větší úsporu energie. Náhradní nože uloženy v rukojeti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky