úterý 21. dubna 2015

Výprodej bazénů

Společnost MADEKOP, spol s r. V naší nabídce najdete malé dětské nafukovací bazénky, ale také velké rodinné bazény. V letošním roce jsou velmi oblíbené nafukovací rodinné bazény s pískovou filtrací. Naším cílem je, abychom uspokojili každého zákazníka, který u nás nakoupí.


Naše nabídka bazénů a dalšího sortimentu v akci má omezenou platnost a nemusí se zde vždy nacházet zrovna to, co právě potřebujete.

Podívejte se proto také do dalších sekcí na našem webu. Nabízíme vybrané modely bazénů za velmi atraktivní cenu. U některých modelů se může jednat o poslední kusy skladem.


Patříme mezi největší prodejce rodinných bazénů v ČR. Sezónní výprodej umožňuje pořízení bazénu doslova „za hubičku“! V dnešní době se už ale vyplatí koupit bazén plastový. Z důvodu že naše výrobky jsou určeny jak pro firmy, tak i pro privátní sektor, není-li uvedeno jinak, jsou všechny ceny bez DPH.


Všechny tyto akční sety bazénů jsou připraveny pro plnohodnotný provoz bazénu včetně vnitřního celoplastového schodiště bez nutnosti betonáže, a kvalitní technologie od firmy Vágner pool.

Nadzemní bazény Marimex jsou oblíbené díky své kvalitě a dostupnosti – nejsou finančně, ani prostorově náročné, nežádají si velké terénní úpravy. Další situace, kdy se bazény vyplášťují, je například rekonstrukce starých železných nebo plastových bazénů. Pro oba případy se využívá již zmiňovaná těžká fólie, jež je vyrobena z měkčeného PVC a doplněna výstelkou o síle mm. Skvělá nabídka nadzemních bazénů, nafukovacích bazénů, bazénových filtrací a bazénová chemie.


Bazény Bestway jsou osvědčenou značkou již několik let a jsme jako hlavní zastoupení pro tuto značku v ČR. Bazény vyrábíme v různých velikostech a tvarech (dle přání zákazníka). Zveme Vás na procházku do světa krásných a výjimečných rodinných bazénů.


S výběrem i realizací Vašeho vlastního bazénu Vám rádi pomůžeme. V současné době nejsou k dispozici žádné bazény ve výprodeji. A výprodej bazénů je možností, jak o ní jenom nesnít.


Vybírejte si Bazény podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Připravili jsme pro vás obrovský. Veškerá naše zastřešení jsou dodávána formou skládačky se všemi potřebnými návody, podle kterých snadno a rychle zvládnete montáž vlastními silami. Pokud máte stejný názor, ale od jeho koupě vás dosud odrazovala vysoká cena, neváhejte využít výhodný výprodej, který se vztahuje i na ně. Samozřejmostí bazénů v akci je jejich vysoká kvalita a především plná záruční doba.


Kvalitní vířivky v akci a za akční ceny. Světové venkovní vířivky levně.

Vítejte ve světě bazénů , filtrací a bazénového příslušenství Dodáme Vám značkové bazény , infrasauny , pískové filtrace , bazénové fólie , krycí plachty , solární plachty , bazénovou chemii a ostatní příslušenství. Naše firma O nás Kontakt Doprava Nákupní řád Reklamační řád Ochrana soukrom í. Můj účet zákazníka Moje EVA. Stav objednávky Nastavení Zasílání n. Dear customers, please note we only ship to the Czech Republic.


Personal collection of the goods at one of our delivery points is also possible. Jak jsme již zmínili, polypropylenové rodinné zapuštěné bazény mají oproti bazénům z jiných materiálů velmi dobrý poměr kvalita – cena (tyto bazény lze nakupovat relativně levně a nemusíte tak zdlouhavě čekat na zapuštěné bazény v akci či výprodej ). Barvy kompozitních laminátových bazénů Madekop Je možné si vybrat ze škály barevných odstínů povrchové úpravy kompozitních bazénů. Výroba bazénů se soustřeďuje na vysokou kvalitu, dlouhou životnost a detailní zpracování.


Kromě standardních barev (světle modrá, bílá, písková, světle zelená), je možné zvolit si speciální 3D barevnou povrchovou úpravu bazénu - Saphire, Emeral Granite a Cerano. Výrobek je však 1 funkční. Tyto materiály nemohou být použity na výrobu klasických zastřešení bazénů , proto Vám tato zastřešení bazénů můžeme nabídnout za velmi výhodné ceny.


S naší nabídkou skladových bazénů můžete mít vysněný bazén IHNED. Prodej těchto zastřešení je omezen ! Na výběr máme spoustu rozměrů za skvělé ceny. Pro více informací kontaktujte naše obchodní zástupce, kteří ochotně pomohou s výběrem.


Pojďme se nyní podívat na různé druhy zahradních bazénů , abyste si mohli vybrat ten, který se hodí právě Vám. Určení Bazény jsou vyráběny v různých velikostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky