úterý 21. dubna 2015

Plachtové zastřešení

Plachtové obloukové montované haly a garáže jsou v současnosti velmi vyhledávanou alternativou jinak nákladných staveb. Toto moderní ekonomicko-ekologické řešení si nachází stále více příznivců v průmyslu, hospodářství ale i soukromém sektoru. Montované haly se vyznačují odolnou ocelovou konstrukcí, kvalitním opláštěním, snadnou montáží a vysokou životností.


Od zimních zahra posuvných zastřešení , foliových a textilních zastřešení až po lamelové kryty,krycí plachty,sítě, oplocení bazénů a ostatní speciální druhy zakrytí bazénu. Zastřešení terasy vám prodlouží léto Pokud máte terasu, jistě to znáte. Celou zimu se těšíte na jaro a léto až vyleze slunce a budete moct opustit sedačku v obýváku a posedět si v pohodlí na terase.

Zahradní stany a altány tak mají široké možnosti využití. Hledáte moderní a funkční zastínění terasy, balkónu či verandy? Potřebujete zastínění dětského koutku či zahradního posezení? Vyrábíme párty stany, velkoprostorové stany, montované haly v několika typových řadách včetně příslušenství, autoplachty atd. Hledáte místo, kde můžete relaxovat a užívat si svou venkovní terasu i přes nepřizeň počasí ? Nenechte se omezovat větrem, ani deštěm a využijte všech výho které nabízí posuvná zastřešení terasy CORSO od Alukovu.


Díky lehké a snadné konstrukci zastřešení haly je možné jej kdykoliv demontovat a poté zpět namontovat. V našem sortimentu najdete zastřešení bazénu klasické, moderní nízké, vysoké podchozí, zastřešení ke zdi, model lokomotiva a zastřešení s atypickými rozměry.

Aktuálně Vylepšili jsme rozšířenou verzi online kalkulátoru a vy tak můžete jednoduchou cestou zjistit cenu u pěti modelů zastřešení bazénu zde. Foliové a textilní zastřešení. Tato zastřešení bazénu jsou určena pro nadzemní bazény stojící na povrchu nebo. Weinor , které se vyznačují vysokým standardem použití, moderním designem a precizním zpracováním. Atraktivní a efektní způsob zastřešení a ochrany před sluncem a deštěm.


Clonící plachty vyrábíme na míru dle Vašich požadavků a možností ukotvení. Plachtové díly opláštění stanové haly jsou odnímatelné nebo rozhrnovací. Barevné provedení opláštění textilní haly lze vybírat z aktuálních vzorníků. Plachtové haly s označením TOP, navrhujeme v různých barvách dle vzorníku RAL. Materiály jsou pro tyto účely lakované z obou stran s atestací B1.


Omlouváme se ale z kapacitních důvodů jsme byli nuceni omezit přijímání nových zakázek na dodávku zastřešení pouze do nejbližšího okolí (cca do km). Chytré zastřešení zná dobře svůj směr a při zatahování se umí samo vrátit přesně na své místo. DŮLEŽITÉ JE PLACHTOVÉ OPLÁŠTĚNÍ. Pro opláštění konstrukcí obloukových hal využíváme technickou textilii s nánosem ochranné vrstvy PVC.


Posuvné zastřešení terasy Pokud máte terasu, jistě to znáte. V létě je moc velké horko, abyste si v poledne vychutnali oběd na terase, naopak na podzim zase moc velká zima na večerní drink s přáteli. Skladové montované haly: zastřešení jakýchkoliv skladů s výhodami mobility, modularity, rychlosti stavby a snadného postavení kdekoliv.


Montované plachtové haly jsou levnější, nezasáhnou do rozpočtu firmy tak moc, jako každoměsíční nájem či jednorázová, drahá koupě.

To však není ani zdaleka jediná výhoda montovaných hal. Vhodné zastřešení umožňuje lépe bazén využít. Po práci si můžete skočit zaplavat, ať venku prší nebo fouká.


Voda v bazénu vydrží o 6–°C teplejší. Altány pro zastřešení středně velkých a velkých ploch Plachtové altány patří k nejoblíbenějším způsobům zastínění terasy. A to jak v soukromé, tak i komerční sféře, protože neje, že účinně zastíni jakoukoliv větší i menší plochu a jsou cenově dostupné, ale zároveň i atraktivní a mají široké využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky