čtvrtek 23. dubna 2015

Teakové terasy

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Pro spojování je třeba předvrtat otvory. Teakové dřevo má vysoký obsah olejnatých látek,které zamezují dostatečnému přilnutí barvy.


Jeproto bezpodmínečně nutné ponechat dřevo popokládce resp. Dřevěné terasy z teakového dřeva, zahradní terasy Teak.

Teak jávský je exotickou dřevinou, vhodnou pro výstavbu exotické terasy. Terasy Teak - drevené terasy Skvelá povesť, jedinečná textúra, drevené terasy a teaku barmského. Teak je listnatá drevina, tropický strom z čeľade železníkovitých. Väčšina teakových stromov dorastá do priemernej výšky – 11m, s kmeňom v priemere – 5m.


Teak pochádza z Barmy a rastie tiež v Indii, Thajsku, Indonézii a Jáve. Rozšíril sa čiastočne do Malajzie, na Borneo, Filipíny, do tropickej Afriky a Strednej Ameriky. TROPICKÉ DŘEVINY PRO VAŠE TERASY od Ing.


Pavel Krobot - KP INTERIERY , aktualizováno 18.

Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Na rozdiel od iných drevín ktoré sa často používajú na terasy - napr. Nízké sesychání při změnách vlhkosti tvarově stabilní, nepropustné pro vodu vysoké mechanické pevnosti, zejména v tlaku a ohybu, dřevo pružné, středně houževnaté. TEAKOVÉ dřevo má vysoký obsah olejnatých látek, první nátěr speciálním terasovým olejem se doporučuje po týdnech od montáže. TEAK JÁVSKÝ i TEAK BARMSKÝ je dodáván s perem a drážkou na příčné (kratší) straně prkna.


Krátke video z našej realizácie, na ktorej sme montovali terasu z kompozitných terasových dosiek od výrobcu WOODLOOK. Terasa sa montovala na odpružený a skru. Aby terasa také vydržela a dobře sloužila po dlouhý čas, vybíráme při volbě dřeviny vhodné a odolné dřevo. Takovou dřevinou je akát, který vyniká svou odolností, nepodléhá hnilobě a zajistí při správné údržbě desítky roků svoje nezaměnitelné vlastnosti.


Teakové terasy dodáváme v lamelách stranně hoblovaných. Má skvělé vlastnosti a výraznou živou strukturu se širokou barevnou škálou. Má dokonalou texturu a nezaměnitelnou barvu. Sametové zlatohnědé odstíny mu dávají punc jedinečnosti, exotičnosti a luxusu.


Výrobky z teakového dřeva jsou velmi oblíbené pro svůj dokonalý a elegantní vzhled. Vysoko kvalitné WPC terasy , ktoré majú dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. Vyhľadávač terás Žiadne dlhé vyhľadávanie, terasu podľa svojich predstáv nájdete ľahko a rýchlo!


Komplet realizácia terasy z dreva, poradenstvo – výber terasy, doprava dreva – exotické drevo na terasy priamo k Vám, montáž terasy: vhodný podkla podkladové hranoly – drevené hranoly, alebo plastové hranoly, skrutky na terasu, olej na terasu – olej na drevo.

Více než let se specializujeme na dřevěné terasy z exotických a tradičních dřevin, dřevoplastové. Využijte WPC terasová prkna například na výstavbu vaší terasy či jako obklad okolo bazénů. Získáte tak bezesporu honosně vypadající terasu vzhledu dřeva a to vše s minimální údržbou.


Exotické terasy Teak - dodání do týdne. Drevené terasy z exotického dreva nielen dlho vydržia, ale sú aj pastvou pre oči. Každá doska je špecifická a vyžaduje si individuálne zaobchádzanie už pri opracovaní a tiež pri montáži. Ponúkame Vám unikátny teakové dlaždice na odolnom plastovom rošte.


Objevte kouzlo finské borovice thermowoo sibiřského modřínu nebo tropických dřevin. Terasy pokládáme na speciální rektifikační terče, které se dají výškově nastavit, tak aby terasa byla dokonale rovná. Neváhejte nás kontaktovat v případě zájmu o pokládku terasy. Prodej kompletního sortimentu WPC - dřevoplastové terasy , podlahy, zábradlí a ploty Nextwood.


Vše skladem - rychlé dodání a nadstandardní záruka. Poradenstvo, ich návrh, realizácia a materiály, údržba a rekonštrukcie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky