pátek 24. dubna 2015

Síťová houpačka na zahradu

Je určena nejen na zahradu , ale také jako účelový doplňek do dětského pokojíku. Barevná houpačka je opatřena bezpečnostní. Tento zahradní nábytek je oblíbený pro relaxaci, čtení nebo třeba jako skvělé místo pro odpočinek po pracovním dni. Vsaďte na kvalitní zahradní houpačky Happy Green nebo zahradní houpačky V-GARDEN. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Pro děti houpačka , pro velké lavička. Zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu. Konstrukce je kovová, látka z polyesteru, sedák z Textilenu. Výhodou je praktická, naklápěcí stříška, která poslouží jako stínidlo.


Recenze zákazníků a možnost nákup online s dopravou zdarma. V sestavách se nabízí nejen houpačka ze dřeva, ale také skluzavka a provaz na šplhání. Více dětí na jedné houpačce? Bench deluxe houpačka sedátko pro osoby je vhodné na zahradu , dovolenou či do přírody.


Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu. Měkké polstrování v kombinaci s příjemným pohupováním dokáže uvolnit i toho nejpřepracovanějšího člověka na světě. Sedací houpačky máme ze dřeva , plastu i ratanu.


Tak si vyberte takovou, která bude na vaší zahradě skutečně vynikat. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Užijte si pohodlí na zahradních houpačkách pro venkovní použití. Ocelová konstrukce a kvalitní zpracování!


Zábava na zahradu : dětská houpačka i lanovka. Takže kdyby na vaší zahradě měla být jediná dětská atrakce, ať je to právě houpačka ! Závěsné houpací křeslo DUVLAN Penelope. V nabídce houpaček a sítí najdete širokou škálu možností, ze kterých si zaručeně vyberete.


Posaďte se na krásnou zahradní houpačku a užívejte zasloužený odpočinek po náročném dni. Na zimu však doporučujeme houpačku uschovat uvnitř domu nebo garáže. Pohodlné polstrované sedáky jsou vyrobeny z pruhované textilní látky. Stříška je taktéž textilní, a před deštěm vás příliš neochrání, ale je možné ji podle potřeby sklopit pro lepší stínění.


Netradiční houpačka na vaši zahradu. Na kruhu se tak mohou houpat i dvě děti najednou. Stabilní modřínová zahradní houpačka. Velkou výhodou zahradních houpaček je poskytnutí stínu díky vestavěné stříšce, která Vás ochrání před ostrými paprsky. Lavice houpačky je zavěšena na řetězech o síle 6mm, které jsou zakončeny pružinami (6mm).


Ty se zavěšují na horní břevno opatřené oky. Celková nosnost převyšuje 300kg (ověřeno na vlastní kůži). A co teprve houpací síť, nebo houpací křeslo.


Houpací síť je veselé barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky