úterý 28. dubna 2015

Elektronický měřič ph

Ideální hodnota pH pro vodu v bazénu je až 2. Zatímco vyšší pH způsobuje tvorbu různých minerálních zákalů, příliš nízké pH způsobuje korozi kovových povrchů, blednutí barev bazénu a podráždění pokožky. Ušetříte tak za nákup jednorázových testerů a tablet a testování bazénové vody tak pro vás už navždy bude hračka. Neměl by chybět ve výbavě žádného.


Proč zakoupit elektronický měřič pH a teplo.

Digitální přenosný PH tester s LCD displejem. Vhodný k testování PH vody v akváriích, bazénech a dalších. Praktický pomocník při testování pH.


Rychle a přesně otestuje kvalitu vody. Rozsah měření pH: 0- 14. Součástí balení jsou i baterie.


Elektronický pH metr ukazuje aktuální hodnotu pH pouhým ponořením do vody v akváriu.

Kalibrační roztoky jsou součástí balení. Kapkový tester bazénové vody, který měří pH a chlor. Spolehlivé a velmi přesné měření. S jedním balením lze provést 1měření. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Cl (volný, celkový), pH , kys. Ponorný vodotěsný měřící přístroj SCUBA s teplotně. Oproti konkurenci je přístroj opatřen dvoubodovou kalibrací a automatickou teplotní kompenzací dle teploty měřené kapaliny. Preferuji komunikaci přes mail.


V bateriemi a uživatelským manuálem. Bez měření pH v bazénu se opravdu neobejdete, proto je jednoduchý měřič pH skutečně nepostradatelný. Pokud k úpravě bazénové vody používáte chlorové přípravky bazénové chemie, je pro vás kombinovaný tester pH a chloru tím pravým.


V případě, že dáváte přednost přípravkům na bázi aktivního kyslíku, můžete si z naší nabídky vybrat vhodný tester, ať. Manuál elektronický pH a Cl tester Před použitím tohoto produktu je, si vše nejprve pozorně přečíst, porozumět a řídit se všemi pokyny.

Přístroj je určen pro užití dospělými osobami, nepatří do ruky dětem. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. ElekPro zajištění nezávadné vody v každém bazénu je třeba tester. Upozornění: ks V AA baterie není součástí balení. Tester elektronický na pH a Cl.


Detailní popis produktu. S testerem rychle a snadno zjistíte hodnotu pH vody a chloru. Měření je jedoduché a má vysokou přesnost. Stačí přenést elektrody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky