pondělí 27. dubna 2015

Keramický květináč na bylinky

Keramický květináč na bylinky - C. Květináč je dodáván včetně podmisky. Až narozeniny mých blízkých mě přinutily vyrobit něco nového, praktického, neokoukaného. Vypadají skvěle, ale tím jejich výhody prakticky končí.


Tento oválný květináček s reliéfem srdcí dodá vašim květinám kouzlo a romantický vzhled.

Výsledkem mohou být krásné vroubkované květináče nebo květináče se zajímavou glazurou a promačkaným povrchem. Pro pěstování bylinek jsou určeny květináče na bylinky. Některé květináče jsou vybaveny speciálními nůžkami pro snadné stříhání bylinek.


V nabídce máme květináče na zahradu, balkón, ale i do kuchyně, kde je budete mít vždy při ruce. Samozavlažovací plastový květináč na bylinky s knotem je vhodný nejen pro pěstování bylinek. Pokud používáte v kuchyni bylinky , nesmí Vám doma chybět praktický květináč na bylinky. Ale barva a design může být velmi univerzální, když jde o květináč.


Bylinky na dosah Z bylinek máme největší požitek, když jsou čerstvě utržené, voňavé a plné chuti.

Tyto květináče jsou vhodné pro bylinky nebo drobnými květinami jako jsou např. Možnost výběru z různých provedení. Luxusní keramický květináč v přírodní barvě na bylinky vhodný na balkón nebo parapet.


Tento výrobek je originální, má vysoký podíl ruční práce. Výroba litím do sádrových forem. Je vyroben ze zinku s matným světle zeleným postřikem a černým pruhem pro zapsání jména bylinky. Pro vaši domácí zahrádku jen to nejlepší. Moderní květináč na bylinky může vypadat naprosto komfortně a dokáže vytvořit doma tu správnou atmosféru se vším všudy.


Podívejme se tedy na tyto nádoby z hlediska materiálového provedení. My se pokusíme poukázat na veškeré materiály, a to v přehledných odrážkách. Luxusní velký keramický květináč na bylinky , režný povrch. Má jednoduchý, ale zajímavý design.


K dostání v bílé, žluté a zelené barvě. Porcelánový květináč na bylinky Sagaform Trio Herb. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.


Na výrobu budete potřebovat bílý keramický květináč , štětec, černou barvu na tabule a křídy. Další postup už vidíte na obrázcích.

Originální keramický květináč je vhodný pro užití doma i na zahradě. Nabízíme i netradiční tvary květináčů , které si nezadají s uměleckými díly. Nabízíme Vám vkusné keramické květináče a obaly vhodné do bytu, na balkon i na vaši zahradu. Objevte na Westwing keramický květináč v mnoha atraktivních provedeních a další stylové doplňky či designový nábytek se slevou až.


Petrželák je květináč pro pěstování bylinek v bytě nebo na balkoně. Souprava obsahuje keramický květináč a podmisku pod květináč. Vhodný do interiéru a exteriéru.


Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky