úterý 28. dubna 2015

Skládací dřevěné lehátko

Skládací hliníkové lehátko nastavitelné do poloh se sklopnou stříškou. Protiskluzové nožičky s ochrannými kryty proti poškrábání zajišťují stabilní držení, ať už na louce, na. Vyberte si lehátko se stříškou, houpací nebo rozkládací. Nejprodávanější jsou dřevěné , plastové, ratanové a kovové.


Skládací lehátka jsou využívána především maséry při jejich každodenní náplni práce, tj. Dále skládací masérská lehátka dělíme dle počtu nohou (se dvěmi páry nebo třemi páry nohou).

Ke každému masážnímu lehátku je možné si doobjednat doplňky z široké nabídky příslušenství. Lehátko je možno polohovat. Dřevěné skládací lehátko je nejen elegantní, ale i pohodlné. Je vyrobeno z tvrdého akátového dřeva a má ergonomický tvar a nastavitelnou opěrku hlavy.


Klasické dřevěné a elegantně provedené lehátko z teakového dřeva. Opěrka zad i podložka nohou jsou dobře polohovatelné, každý si tedy snadno najde pozici pro relaxaci a odpočinek. Výsuvná polička nalevo nebo napravo je příjemným bonusem.


Teakové dřevo je odolné vůči výkyvům počasí, vydrží tak dlouhá desetiletí. Pohodlné skládací plážové lehátko s polohovacím podhlavníkem Happy Green SUNBAY.

Dřevěné zahradní lehátko však potřebuje pravidelnou péči. Při výběru je také důležitá ergonomie, a to z důvodu péče o vaše zdraví. Dbejte proto na kvalitní konstrukci, pohodlné polstrování a tvar, který nebude zatěžovat vaše záda. Dřevěné masážní stoly skládací doporučujeme zejména masérům, pro které je mobilita důležitá, nebo lehátko umisťují na jednom místě, ale v případě potřeby mohou lehátko pohodlně poskládat. Hliníkové lehátko vydrží to, co dřevěné a naopak.


Vše ostatní jsou pouze řeči nebo zkušenosti s nekvalitními lehátky. Pokud upřednostňujete přirozený či rustikální vzhled zahrady, určitě si zvolíte zahradní lehátko dřevěné. Dřevěná zahradní lehátka jsou trvanlivá, odolná a budou Vám spolehlivě sloužit celou řadu sezón - ovšem za předpokladu, že se o tento přírodní materiál budete správně a pravidelně starat. Dřevěné plážové lehátko : variace oblíbených židlí Dřevěné plážové lehátko je oblíbenou klasikou – objevte řadu provedení tohoto pohodlného sedacího nábytku: Skládací plážové lehátko : horké dny začaly a existuje mnoho skvělých míst, na nichž je možné strávit čas venku. V základní ceně lehátka naleznete přepravní obal, nastavitelný podhlavník ve tvaru U, područky, opěrku na ruce pod hlavovým dílcem a. Skládací zahradní lehátko v uklidňující zelené barvě splyne s venkovním prostředím.


Ideální pro relaxaci na zahradě, terase nebo u vody. Vysoce kvalitní konstrukce vyrobená z bukového dřeva je lehká a skladná. Potah z polyesterové tkaniny. Může sloužit i jaký výborný doplněk terasy pro zahradní restaurace a bary.


Značkové dvoudílné dřevěné skládací masážní lehátko TANDEM Basic-je vyrobeno z tvrdého bukového dřeva. Doporučujeme ho masérům, fyzioterapeutům a pracovníkům v oblasti beauty a wellness průmyslu. Dřevěné plážové lehátko: variace oblíbených židlí Dřevěné plážové lehátko je oblíbenou klasikou – objevte řadu provedení tohoto pohodlného sedacího nábytku: Skládací plážové lehátko: horké dny začaly a existuje mnoho skvělých míst, na nichž je možné strávit čas venku.


Lehké a jednoduše uskladnitelné.

Zahradní lehátko klasik s područkou - modro bílé pruhy. Profesionální lehátko na kempování či rybaření pro maximální pohodlí! Polohovatelné lehátko poskytuje ideální místo k odpočinku při rybaření nebo kempování.


Pohodlné polstrované sedadlo a opěradlo chrání V aše záda a zajišťuje vysoký komfort. Třícentimetrová vrstva kvalitního a hutného molitanu poskytuje nejvyšší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky