středa 22. dubna 2015

Plastová zatravňovací dlažba

Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení. Vzhledem k pružnosti použitého materiálu je plastová zatravňovací dlažba dokonce pevnější než betonová dlažba. Snadná pokládka zatravňovacích dlaždic z plastu Pokládku zatravňovacích dlaždic z plastu zvládnete sami, bez použití těžké techniky a odborné pracovní síly. V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc.


Zatravňovací dlažba betonová se pak vyznačuje vysokou pojezdovou odolností. Kvalitní certifikovaná zatravňovací dlažba je vynikající pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch.

Tato dlažba vyniká rychlou a nenáročnou pokládkou. Lehce se řeže na požadovanou velikost. Jednotlivé tvárnice jsou velice pružné a při zatížení.


Oba materiály odolávají UV záření, tvarovým změnám vlivem teploty, a jsou ekologicky nezávadné. V zimě nepřemrzá a nepraská. Popis produktu Barva: šedá. Je vyrobena z TRAPLASTu, který svými vlastnostmi určuje její nesporné přednosti.


Dlažba vhodná pro zatížení osobními automobily.

Prodej zatravňovací dlažby po celé ČR. Volným vsakováním dešťové vody zadržuje tuto v krajině. Nízká hmotnost umožňuje snadnou pokládku a po zatravnění působí přirozeně.


Dobrý den, prosím o radu a zkušenost s plastovou zatravňovací dlažbou. Díky její hmotnosti je montáž jednodušší. Na rovné ploše je plastová dlažba ideálním řešením, ale pokud uvažujete po zpevnění svahu pro vyjíždění s autem, tak vám může plastová dlažba prokluzovat.


Zahradní plastová dlažba. Plastová zatravnovaci dlažba Guttagarden. Pro plochy s nižším zatížením doporučujeme vybírat z lehkých plastových zatravňovacích dlaždic.


Unikátní zatravňovací tvárnice s dvojí možností instalace. Jsou vyrobeny recyklovaného polyetylenu a polypropylenu. Tvar dlaždic umožňuje snadnou a rychlou instalaci. Dlažba BEST - KROSO nabízí zeleně z celé plochy. Všechny zatravňovací dlažby jsou ve výrobě opatřeny impregnací, která zamezuje nasákavosti betonu a omezuje ulpívání povrchových nečistot.


Rychlá a jednoduchá pokládka. Přesto se s tou betonovou setkáme častěji, lze ji považovat za. Baumit - špička na trhu stavebních fasád vám přináší skělý program, ve kterém si sami vytvoříte vizualizaci barev dle svých představ.

Venkovní dlažba ) Hodnocení produktu:. Silnostěnné zatravňovací dlaždice z plastu můžete také použít provizorně přímo na původní terén, ale pokud hodláte intenzivně využívat plochu zpevněnou zatravňovacími dlaždicemi např. Pokud si z nich chcete vytvořit chodník pro pěší, pak je můžete položit přímo na zem. Klasická vibrolisovaná betonová dlažba mi.


Vysoce zátěžová zatravňovací dlažba plastová pojezdná nákladními automobily. Nezpevněné příjezdové cesty k domu dělají největší neplechu hlavně na jaře v době, kdy rozmrzá půda, nebo v obdobích déletrvajících dešťů. Detailní popis produktu. Traway je zatravňovací bezúdržbová plastová tvárnice se širokou oblastí použití a příjemným nerušícím vzhledem. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Jako zelené parkoviště, zpevnění příkrých svahů atd. Maximální zatížení vozidly do tuny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky