středa 22. dubna 2015

Parni lazne

Relaxujte tak, že už to lépe ani nejde: V naší parní lázni můžete strávit všední den a cítit se přitom jako v tropickém deštném pralese. Jejich blahodárné účinky na zlepšení astmatu nebo revmatismu. Užívat si jako staří Římané Naše parní lázně.


Parní lázně, podobně jako finská sauna, uvolňuje svaly, stimuluje krevní oběh a poskytuje úlevu pro mnoho druhů bolesti. Parní lázně patřily již tehdy a patří i dnes ke klasickému wellness-programu.

Parní sauna je mlhová lázeň, která využívá ideální kombinace účinků tepla a vlhkosti. Oproti klasické sauně je teplota v páře nižší a pohybuje se. Představte si, jak sedíte na vyhřáté lavici, bílým mlžným oparem k vám prosvítá tlumené světlo a ozařuje ozdobné mozaiky na stěnách kolem vás.


V porovnání s klasickou saunou však není tak horká a je mnohem vlhčí. Parní lázeň slouží jako prevence onemocnění, přispívá k zotavení a uvolnění a napomáhá pěstování krásy. Je to příjemné místo, kde se lze dobře.


Tuto čistě přírodní léčebnou proceduru si zamilujete!

Parní komora je velmi příjemný a zdravý způsob duševní a tělesné relaxace. Dokonalé prohřátí těla a uvolněnní svalstva zajistí vysoká teplota. Zábava a sportovní vyžití pro celou vaši rodinu.


Vodní svět SAREZA v centru Ostravy, který je svým špičkovým vybavením a zázemím na evropské úrovni. Ať už jako doplněk léčby astmatu nebo poruch prokrvení, či při regeneraci svalů po zvýšené zátěži. Podobně prospěšné účinky mají parní lázně. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Moderní balneo provoz, bylinné procedury, koupele, bylinné páry a zábaly.


Léčebná procedura po vzoru tibetských mnichů u vás doma? My vám však prozradíme, že stále. Luxusní parní kabiny, které splňují nejvyšší kritéria pro tvar a funkčnost. Perfektní doplněk k veřejným koupelovým zařízením v hotelech a spa-nebo.


Pro jedinečný zážitek z parní lázně využijte vonné esence. Parní rázy doplněné o aroma dle Vaší nálady a chuti mají neobyčejné terapeutické účinky. Parní lázeň vám nabídne dokonalý odpočinek a pozitivně bude působit také na vaše zdraví.

Neváhejte a objednejte si svůj vlastní parní box na eoshop. Parní sauna neboli parní lázeň vychází z léčebných principů klasického saunování. Nový rozměr terapii dodává pára.


Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Z dochovaných zdrojů vyplývá, že v antickém Řecku začali lidé parní lázně. Horká pára patří mezi spolehlivé léčitele. Působí preventivně proti oslabení organismu, nemocem, podporuje celkové zotavení těla, uvolňuje a. Hammam turecké parní lázně dokonale uvolní vaše tělo a dýchací cesty.


Parní lázeň s vodní masáží - Neoqi je unikátní zařízení, které pomáhá řešit neduhy těla a přináší zapomenutou rovnováhu do lidské duše. Denní lázně Bliss Day Spa nabízí wellness zónu, bazén s vířivkami, lokální hibernaci, koupel parním vzduchem, parní lázeň, jodovou gradovnu, masážní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky