pondělí 27. dubna 2015

Drtiče větví hecht

Drcení pomocí nožové hlavice. Více informací naleznete. Zahradní drtiče větví značky Hecht. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Drtiče větví HECHT Prodej a servis zahradní techniky.


Pravidelné akce a slevy na Drtiče. Ve skupině drtiče větví hecht máte na výběr produkty od několika výrobců Agama, AL-KO, Bosch. Pro snadný výběr Vám zobrazujeme u produktu jejich online dostupnost na skladě.


Při jejich prostřihávání a prořezu vzniká spousta odpadu, který. Doporučujeme zahradní drtiče značek Al-Ko, Hecht, GTM, Vares a MTD. Přitom při použití drtiče je možné získat kvalitní materiál, který je možné nejen kompostovat, ale zároveň využít jako mulč pro keře a květiny, což může ušetřit nemalé náklady.


Při výběru drtiče větví a štěpkovače větví je třeba dát pozor na vhodnou konstrukci stroje. Na trhu je mnoho drtičů , které jsou však vyrobeny na dvou základních platformách konstrukce (rotující nože, drtící fréza). Drtič hravě zvládne nadrtit větve s průměrem cm. Pro lepší přemístění stroje oceníte praktická plastová kolečka. Samozřejmostí drtiče je také l vak na odpad.


Ať už preferujete rozdrcení a uložení na kompost, mulčování nebo využití na otop, je drtič větví jednoznačnou volbou. Nejprodávanější drtiče větví vám doručíme zdarma až na zahradu. Elektrické drtiče větví HECHT Prodej a servis zahradní techniky. Váha samotného stroje 2kg. Bonusem drtiče je integrovaná ochrana proti přetížení a tichý chod.


Drtič větví je nenahraditelný při likvidaci zahradního dřevitého odpadu. Uvažujete o koupi drtiče větví nebo štěpkovače větví ? HECHT 6SILENT je výkonný drtič větví s ozubeným válcem. Díky drcení pomocí zubového válce je provoz velmi tichý. Zubový válec se zároveň postará o automatické natahování větví k drcení.


Pokud by se například chybou obsluhy dostalo do drtiče více materiálu, než je. Ten je třídy Hecht OHV, čtyřtaktní s výkonem HP. Velmi tichý elektrický zubový drtič větví Hecht 6Silent.


Drtí větve do průměru cm. Diskuse, recenze a videa. Benzinové drtiče jsou vhodné pro náročnější práce, dlouhodobé zatížení a všude tam, kde není elektrický proud.


Parametry Atomatické natahování větví Ne Motorová brzda Ne Hmotnost 1kg Motor. Výkonný drtič větví , se kterým snadno přeměníte zahradní odpad na materiál vhodný k zamulčování. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze. Tento typ drtiče je vhodný k drcení převážně dřevitějšího odpadu a středně silných větví , avšak nedoporučujeme s ním drtit měkký zahradní odpa jelikož by mohlo dojít jen k jeho „požvýkání“. Drtiče patří k osvědčeným pomocníkům při úklidu Vaší zahrady.


Nabízíme válcové či nožové drtiče , které Vám pomohou zpracovat např. Dosahuje až otáček za minutu. Elektrický válcový zahradní drtič větví s transparentním boxem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky