pondělí 20. dubna 2015

Dětská houpačka závěsná

Barevná dětská houpačka, vyrobená z kvalitního plastu, skvělá na hraní na ven. Vzhledem ke své jednoduchosti klade vyšší nároky. Je vyrobena z kvalitních materiálů a potěší všechny holky i kluky, kteří se rádi houpají. Jednoduchá, závěsná dětská houpačka s nastavitelnou délkou závěsných provazů. Certifikát FSC zákazníkům zaručuje, že použité dřevo jekvalitní a zdravé.


Dětská závěsná houpačka pro děti, která má vysokou opěrku na záda a vyndávací přepážku mezi nožičkama, která brání vypadnutí dítěte ze sedáku.

BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová. Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí. Jejich nosnost se pohybuje zpravidla kolem kg.


Zahradní houpačka je k dispozici u bazénů, v parcích, zoologických zahradách, na poutích, u restaurací, v kempech, u hotelů a na jiných veřejných místech. Pevné lano zaručuje vysokou odolnost. Houpačku je možno používat doma nebo venku.


Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu. Se stříškou máte i příjemný stín.

Díky dřevěné ochrané ohrádce bude vaše dítě v houpačce zabezpečeno, přesto při používání neustále dbejte zvýšené pozornosti. Dřevěná závěsná houpačka z tvrdého dřeva, s nastavitelnou výškou lan. Celková délka lan 1cm. Maximální nosnost: kg.


Dodávka obsahuje: dřevěný sedák, výškovo nastavitelná lana, lanové zámky, kovové kroužky z pozinkované oceli k zavěšení, návod. Die Schaukel für die Verwendung im Raum. DĚTSKÁ závěsná MALÁ - ROJAPLAST. Kč 1Kč 1bez DPH Kč 1Kč 1bez DPH.


Praktické: rozkládací, závěsné. Maminky vědí, že dětská houpačka stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Díky rozměrům 70x145cm se vejde téměř kamkoliv.


Vaše děti určitě potěší i veselá barevná kombinace houpačky. Tato dětská zahradní houpačka je originální v tom, že jí můžete používat od doby, kdy už Vaše dítě sedí až po školní léta ( 4.třída ). Pak ji ještě můžete schovat pro vnoučata. Závěsná houpačka od značky Hamaka.


Jak Vaše dítě poroste stačí provést jednoduchou úpravu odebráním dílů, po povolení uzlů.

Elegantní závěsná houpačka je vyrobena z ocelových trubek s povrchovou úpravou, která zaručuje dlouhou životnost konstrukce. Koš je vypletený kvalitním PE ratanem v šedé barvě. Po obou stranách jsou držáky na odložení pití. Polštáře jsou z kvalitního voděodpudivého polyesteru v krémové barvě o síle ca. Konstrukci tvoří pevná kovová trubka.


Tato dětská houpačka na zahradu je originální v tom, že jí můžete používat od doby, kdy už Vaše dítě sedí až po školní léta ( 4.třída ). STEPPlastové pískoviště Krab s krytem. Kč Dětská zahradní houpačka SPRINGOS Azelen á. Kč Zahradní závěsná houpací lavička kovová Goleto Vintage.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky