pondělí 20. dubna 2015

Brezova miza

Ten je vhodný i pro diabetiky a má o téměř menší kalorický obsah než běžný cukr. Protože neškodí zubům, je součástí mnoha speciálních žvýkaček, bonbonů či zubních past. Je to vynikající produkt břízy, která přes svůj kořenový systém přefiltruje obyčejnou vodu, zbaví ji toxinů, pak ji obohatí organickými látkami, živinami, vitamíny, minerály a nakonec ji v listech nabije sluneční energií. Březová voda je 1 rostlinná voda. Výborná věc pro všechny živé organismy.


Je uzasne co nam priroda dava.

Jednim ze zazraku je cerstva brezova miza stacena v kopcich Sumavy. MADE IN MORAVIA Ochutnejte zázrak přírody v jeho uměle neupravené a tedy ve zcela přírodní formě. Máloco je tak tradiční a slovanské, jako březová šťáva. Marie Úlehlová-Tilschová jí věnovala celou kapitolu. Když zrna vyklíčí, vytvoří se zelený povrch a šťáva získá zvláštní jemnou chuť, kterou lze zvýraznit mátou a jinými přísadami.


Samotná šťáva je nasládlé chuti s vůní přírody. Díky přírodním cukrům navíc tělu dodává velké. Dokáže čistit ledviny od ledvinového písku a kamínků, posiluje funkce močového měchýře, snižuje bolesti kloubů a revmatismus, léčí žaludeční potíže i chronický kašel, snižuje hladinu cholesterolu v krvi.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Pojďme si opět připomenout jeden ze skvělých jarních darů přírody - březovou mízu. Pro její sběr je v tuto chvíli nejvyšší čas. Pokud by vám samotná nechutnala, zkuste ji dochutit třeba šťávou z pomeranče nebo grepu.


V menších dávkách ji můžete užívat i pravidelně, tedy dokud vám nedojde. Lahodný nápoj z březové mízy, který vás nejen ozvěží, ale i. Ale vnitřní užívání, tedy pití čerstvé březové mízy u nás vesměs známo není. Pravidelné pití této vzácné tekutiny přispívá k jarní očistě těla a posiluje imunitu. Obsahuje celou řadu minerálních látek. Kokosové vodě se přičítá mnoho zázračných účinků.


Co je to březová míza (šťáva)? Z výživového hlediska má. BIO březová míza bez příchutě. Tuto březovou šťávu pro Vás mám v BIO kvalitě.


Doporučuje se pro posílení imunity a detoxikační diety. Tento elixír zdraví je na trhu nabízen jako jeden z nejlepších přírodních nápojů. To dokazuje svými regeneračními a detoxikačními vlastnostmi. Z jednoho stromu můžeme odebrat asi jeden litr mízy, ale za jeden den nám může nakapat dokonce až pět litrů této úžasné tekutiny.


Tato míza je nejen sladká, ale i prospěšná pro náš organismus. Nejen, že obsahuje řadu nezbytných minerálů a stopových.

Pokud se tato látka vmasíruje do pokožky hlavy, ta je pak lesklejší a plná energie. Její vnitřní užívání, tedy pití čerstvé březové mízy, u nás vesměs známo není. Po sběru nezapomeňme otvor uzavřít štěpařským voskem nebo stromovým balzámem.


Naším cílem je přeci březová šťáva a ne mrtvý či nemocný strom. Ačkoliv v sezóně z jedné břízy můžeme vytěžit deset až patnáct litrů, nedělejme to. Vezměme si maximálně dva až tři a pokud potřebujeme více, tak vyhlédněme jiný strom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky