pondělí 20. dubna 2015

Kralupy koupaliště

ZŠ Kralupy nad Vltavou,. Prohlášení o přístupnosti Podmínky používán í Ochrana osobních údajů Soubory cookies. Přihlášení Správce webu Město Kralupy nad Vltavo.


Bewertungen „Chtěla bych touto. V areálu se nachází dětský koutek, tobogán, skluzavka, občerstvení, zelená plocha se stromy a keři. Před několika lety bylo kompletně zrekonstruováno.

Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Koupaliště nabízí širokou škálu sportovního i odpočinkového vyžití. Plavecký bazén 50m s oddělením pro skoky do vody a 10m skokanskou věží.


Dále bazén pro neplavce a dětské brouzdaliště. Návštěvníkům nabízí 50metrový plavecký bazén s částmi pro kondiční plavání a relaxaci. Pro nejmenší děti je připravené velmi pěkné a moderní brouzdaliště.


Podívejte se, jaké akce dělají lidé spravující a zveřejňující obsah. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Obec Vojkovice a její části Bukol, Křivousy a Dědibaby leží ve střední části Polabské nížiny v prostoru mezi průmyslovými městy Kralupy nad Vltavou, Neratovice a okresním městem Mělník, v oblasti intenzivně využívané jak pro zemědělství, tak pro průmysl.

Letní koupaliště Rozsáhlé plochy zeleně se vzrostlými stromy a komplexem bazénů s atrakcemi, hřiště i občerstvení, jednoduše vše,co v horkých letních dnech je potřeba k odpočinku i zábavě. Starší jistě ocení atrakci v podobě skákacího prknu, na němž však vřele doporučujeme maximální ostražitosti. Dále je k dispozici skokanská věž, volejbal, plážový volejbal, nohejbal, tenis, kuželky a občerstvení.


Areál koupaliště Pod Horou v Němčicích totiž dle současných zvyklostí není pod dohledem kvalifikovaného plavčíka. Co je na Kraví hoře jedinečné? Nechybí tu dětské brouzdaliště a dětské hřiště se skluzavkou a houpačkami. V obci Středokluky na vás čeká koupaliště s metrů dlouhou a metrů širokou umělou nádrží, děti se vyřádí v malém bazénku a na skluzavce.


Přehled nabídek koupališt a přehrad v lokalitě Polabí, v obci Kralupy nad Vltavou. Databáze s přímým kontaktem. Vše na jednom místě - informační server.


Vstupné dospělý Kč, dítě - let, ZTP, ZTP-P Kč, dítě do let Kč. Webkamera Kralupy nad Vltavou. Děkujeme, že věnujete chvilku svého času na oznámení nefunkčního odkazu. V příjemném přírodním prostředí s rozsáhlými plochami zeleně a vzrostlými stromy nabízíme sportovní, společenské a. Krytý plavecký bazén a letní koupaliště Mělník.


Praze , pohodová atmosféra,čím méňě lidí,tím více pohody v pěkném přírodním prostředí,profesionální přístup k provozování koupaliště. Tip kam na výlet v obci Kralupy nad Vltavou. Prehľad výletných miest v okrese Mělník.

Také koupaliště nedaleko kempu v Želízích čerpá vodu z přírodního zdroje. Návštěvníci tam mají k dispozici jednoduché převlékárny, hygienické zázemí a stánek s občerstvením. Pro děti bude připravena skluzavka a půjčovna nafukovacích bazénků.


Nejsem uživatelem automobilu tedy nevím za jaký poplatek parkují auta v okolí koupaliště , pokud by to však bylo 10-Kč tak 4člennou rodinu nebude určitě lákat jet přes Kralupy na koupaliště na kole a zaplatit stejné parkovné za kola jako za jedno auto že? Na svou relativně malou rozlohu má město velké množství lesů, skal a vodních ploch. Je železničním uzlem několika regionálních drah a hlavní trati Praha–Děčín.


Kralupy nad Vltavou jsou město ležící po obou stranách řeky Vltavy asi km severně od Prahy, v okrese Mělník Středočeského kraje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky