úterý 21. dubna 2015

Privátní vířivka plzeň

Wellness Club Plzeň - Free Time Centre. Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou. Bazén, vířivá vana, privátní sauna. Privátní wellness pro až osoby.


Vířivka , dvě sauny, pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar. V atraktivním designovém interiéru na vás čeká kombinovaná sauna, vířivka s přelivem, relaxační lůžko a další vybavení.

Kombinovaná sauna pro osoby Můžete si užít jak klasické finské saunování, tak díky speciálnímu výparníku také bylinnou neboli aroma saunu, popř. Objevili jste krásu našeho orientálního Lounge salonku? Všechny sauny jsou privátní, přijďte ve dvou a nikdo vás nebude rušit.


Prohřejete si tu celé tělo a zbavíte se stresu i nachlazení. Soustředíme se na soukromí, komfort a kvalitu. To vše vám nabízí Green Gondola. Hotels in Pilsen, Tschechische Republik. Schnell und sicher online buchen.


Jetzt buchen mit Booking.

Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma privátní vířivka.


Ušetříte tak čas i peníze. Trpíte bolestí svalů či kloubů? Navíc chcete zažít povznášející pocit vodní masáže a to vše navíc v soukromí například se svou druhou polovičkou?


Navštivte nás v našem relaxačním studiu nebo nejdříve zavítejte na naše internetové stránky. Nabízíme Vám relaxační procedury vynikajících kvalit. V privátní vířivce si totiž se svým partnerem nebo přáteli užijete absolutní soukromí a intimní chvíle, které vás dokonale sblíží. Dvě hodiny blaha a dokonalé relaxace pro Vás s rodinou nebo přáteli. Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z nejlepších způsobů, jak strávit hezké chvilky s partnerem či partnerkou.


Stačí si zarezervovat den a čas a přijít. Vířivka při svíčkách plus finská sauna s aromaterapíí na hodiny. Dopřejte si trochu luxusu a soukromí v privátním wellness, jehož intimní prostředí je ideálním.


V sauně se musí ležet z toho důvodu, aby se prohřálo celé tělo. Tělo si dokáže udržet určitou teplotu - pomocí oběhu krve, pocení,. K dispozici privátní vířivka a privátní sauna dle vašeho výběru privátní zóny.

Náš proškolený personál Vám bude plně k dispozici. Nová luxusní vířivka pro DVA na hod. Havel nacházející se v objektu historického Krčského zámku nabízí kromě wellness (masáže, privátní vířivka , sauna) i ubytování v nádherných pokojích a vyhlášenou restauraci.


Od teď budete mít přehled o privátní vířivce a privátní sauně všude. Představujeme: Rožnovské pivní lázně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky