čtvrtek 30. dubna 2015

Neviditelné obrubníky

Použitý materiál je trvanlivý, odolný a lehký, což usnadňuje jakoukoli manipulaci. Délka obrubníku je jeden metr. V konstrukční části obrubníku je možno vést jednoduchou zahradní elektroinstalaci případně vodoinstalaci.


Dnes jsme si pro vás připravili video zaměřené na NEVIDITELNÉ OBRUBNÍKY. Jaké jsou dostupné varianty? To vše a mnohem více se dozvíte ve videu.

Skvěle také zastanou funkci dřevěných bednění nebo různých palisád. Ekologické plastové zahradní obrubníky geoBORDER efektivně zajistí olemování nebo oddělení jakékoliv plochy v zahradě, parku nebo na parkovišti. Konkrétní využití lemů a obrubníků. Tento materiál je odolný, lehký a velmi trvanlivý. Plastový obrubník pro tzv.


Nabízíme kvalitné plastové neviditelné obrobníky pro oddělení různých druhů povrchů na vaší zahradě. Umožňuje od sebe snadno oddělit dva různé povrchy , jako je tráva a dlažba, kamínky, záhony atd. Běžné i zavlažovací zahradní obrubníky a palisády od různých výrobců.


Různé barvy a materiály.

Protierozní geotextilie Kokos 400g 2x50m. Neviditelné plastové obrubníky. Zatravňovací dlažby geoSYSTEM umožňují dosáhnout vysoké odolnosti a pevnosti zpevněných ploch při zachování maximální propustnosti a možnosti přirozeného vsakování dešťových srážek. Zabraňujú prerastaniu trávy do ostatných.


Obrubníky jsou po instalaci takřka neviditelné. Betonové, plastové, neviditelné obrubníky Ke krásné a upravené zahradě, kde všechno má svoje místo a svůj řá neodmyslitelně patří i různé typy zahradních obrubníků , palisád nebo ozdobných plůtků , které plní různé funkce. Oproti klasickým betonovým obrubníkům mají řadu předností. Použitá materiál je trvanlivý, odolný a lehký, což usnadňuje jakoukoliv manipulaci. Pozinkovaný zahradní obrubník tloušťky mm pro tzv.


Použitelné jsou pro rekreační zahrádkáře i profesionální zahradní. Díky těmto vlastem je s nimi snadná manipulace a tudíž i rychlá montáž, kterou zvládne každý aspoň trochu zručný člověk. Cena neviditelných obrubníků je také příznivější oproti jiným typům obrubníku. Seznamte se - geoPORDUCT! Zahradní obrubníky Garden Edge.


Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia. Jejich hlavní schopností je čistě, jednoduše a levně oddělovat jednotlivé plochy na zahradách. Druhou možností je využít plastové obrubníky , které jsou skryté až na úrovni trávníku a nazývají se tedy „ neviditelné obrubníky „. Kontaktujte nás a rádi vám na ně připravíme nabídku.


Hodí se všude tam, kde je rozhodující rychlá, snadná a čistá montáž s velmi jednoduchým kotvením do okolní zeminy.

Obrovskou výhodou je snadná tvarovatelnost, která umožňuje vytvářet přesně takový ráz s tvar oddělení ploch, jaký vyhovuje vašemu pojetí zahrady. Tvarová variabilita Při projektování Vaší zahrady se nemusíte omezovat na žádné přepsané tvary, délky prefabrikátů, možnost úhlového tvarování a dalších tvarových omezení. Pojmom “neviditeľný obrubník” môžu byť označované plastové obrubníky a lišty, ktoré po správnej inštalácii nie je takmer vôbec vidieť. Líšia sa medzi sebou výzorom, kvalitou, spracovaním, veľkosťou a niekedy aj farbou.


Požadovaný tvar si vytyčíme - obrubníky lehce přichytíme k terénu. Terén odstraníme rýčem v šířce asi 10cm ,odryté drny si uložíme pro pozdější použití. Hodnotilo 1užívateľov komentár.


Dlažby, obkladové desky, šlapáky, zdicí kameny, neviditelné obrubníky. Zobrazit katalog sortimentu V termínu 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky