pondělí 27. dubna 2015

Aquapark prostějov

Jungle Aqua Park Resort inkl. Mit HolidayCheck Tiefpreisgarantie! Jetzt Frühbucher Vorteil sichern. Schnell und sicher online buchen. Stündlich neue Top-Urlaubs-Angebote!

This feature is not available right now. Jak bojovat s letním vedrem? Aquapark Koupelky naleznete zde.


AHOJ dnešní video je další VLOG tentokrát z aquaparku Prostějov ,kam vám určitě doporučíme jet. Snad jste si video užili. Budeme rády za každý like,koment a pok.


Podívejte se, jaké akce dělají lidé spravující a zveřejňující obsah.

Venkovní aquapark nabízí kromě bazénů také stometrový tobogán a dvacetimetrovou trojskluzavku. Dále si zde můžete zahrát volejbal, beachvolejbal, najdte tu ping-pong, minigolf i petanque. Nově se můžete občerstvit v Tropical baru. AQUAPARK OLOMOUC aktuálně. SAUNOVÉ CEREMONIÁLY OD 29.


Alle Angebote im Preisvergleich. I letos bude otevřen pouze jeden vcho a to od parkoviště. Hotels buchen bei HolidayCheck! Najdete nás v Prostějově–Krasicích.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Domovní správa Prostějov kromě koupaliště provozuje městské lázně, zimní stadion či fotbalový areál. Provádí správu městských bytů, výrobu a rozvod tepla.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Familienprogramm Kinderbetreuung Rutschenparadies Saunawelten Wellness All Incl.

In hohem Maße vertrauenswürdig. List your business or download GPS coordinates. Bewertungen „Jsme moc spokojeni, sousta.


Rekreační bazén s hloubkou metru a mající vodní dělo (chrlič), umělý vodní prou houpací bazén, stěnová vodní masáž, dnová perlička, sedací vzduchová lavice, šplhací síť, sedací bójka, stříkající pergola, trojskluzavku a tobogán. Nekrytý aquapark nabízí tobogány, skluzavky, umělé vlnobití, dětský bazén, minigolf, sportovní a dětské hřiště. U areálu aquaparku staví MHD (linky a 74). K dispozici též velkokapacitní parkoviště dostupné z ulice Annenské (U sv. Anny).


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Provozujeme aquapark se třemi bazény a různými atrakcemi. V areálu je možno si za poplatek zapůjčit lehátka.


Celodenní občerstvení je zajištěno. K dispozici je dětské hřiště a sportoviště na plážový volejbal, petanque a další sporty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky