úterý 28. dubna 2015

Automatické otevírání brány

Po doplnění pohonu ozubeným hřebenem získáte kompletní automatizaci posuvné brány. Pohony křídlových bran - Epohony. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Zařízení na automatické otevírání bran jsou čím dal tím víc populární a není tomu divu.


Zaprvé, ovládáte vrata pouhým stisknutím tlačítka, z domu.

Automatické zavírání křídlové brány pro nás tedy není problém. Navíc je možné pohon namontovat dodatečně , tudíž pokud máte pěknou a funkční bránu, není třeba ji měnit za novou. Tak jako u brány posuvné lze použít k výrobě ocel či dřevo s otvory nebo s plnou výplní tak, aby přesně zapadla do celkového designu domu. Naše pohony jsou kompatibilní s čidly (infrazávorami), takže se nemusíte bát, že brána při zavírání zraní vaši ratolest nebo čtyřnohého mazlíčka.


Nedodržení bezpečnosti provozu může způsobit škody na majetku nebo vážné úrazy. Bezpečnostní pokyny Před montáží pohonného systému zkontrolujte stav a funkčnost všech pohyblivých součástí brány, jejich správné vyvážení (vodorovné i svislé) a bezproblémové zavírání i otevírání. Zkontrolujte mechanický stav brány.

Manuální otevírání a zavírání - I při výpadku proudu můžete svou vjezdovou bránu bez problémů nouzově odjistit a potom ručně otevřít a zavřít. Záruka trvalé funkčnosti - Veškerý upevňovací materiál vjezdové brány je galvanicky pozinkovaný a díky tomu trvale odolný proti povětrnostním vlivům. Brány rozeznáváme podle způsobu jejich otevírání na křídlové, posuvné nesené a posuvné kolejnicové.


Posuvné brány otevíráme posunem do strany mimo vozovku, křídlové brány otevírají svá křídla do vozovky. Privátní brány ( brány u soukromých objektů) mají narozdíl od bran průmyslových menší četnost svého otevírání. Standardní otevírání do 180° bez přídavného příslušenství. Kridlova-brana- otevirani -ven-Wingo.


Spolehlivý a robustní: převodový motor s krytím IPuložený ve schránce, která umožňuje odtok vody. Praktické odblokování zevnitř i zvenku, umístěné přímo na schránce motoru, snadná obsluha díky speciálnímu klíči. Potřebujete automatické otevírání venkovní brány pro vjezd do dvora? TRIDO umožňuje otevírání více výrobků ( brány , vrata) jedním dálkovým ovladačem.


ODBĚR AUTOMATICKÝCH BRAN Brány vyrábíme na zakázku a zároveň je i montujeme. Pro automatické ovládání vrat jsou používány tažné podstropní pohony a boční průmyslové pohony. Za dobu své působnosti na trhu jsme měli dost příležitostí vybrat si ty nejlepší dodavatele a nabídnout našim zákazníkům zboží, o kterém jsme osobně přesvědčeni, že je kvalitní.


Hovoříme-li o struktuře automatické brány , je nutné zvážit možnosti pro vyplnění plátno. Rám je do jednoho z druhů obrazů zní: Rám je do jednoho z druhů obrazů zní: Rám je vytvořen z kovového profilu, plnicí sekce - válcování a hliníkového profilu, sendvičové panely, železo demonstrace.

Pak je pro větší bezpečnost do branky umístěn elektrozámek, který otevírání brány zastaví v případě, že branka není zcela zavřená. U posuvných vjezdových bran lze zvolit ruční otevírání nebo automatické pomocí tlačítka, dálkového ovládání či fotobuňky. Pokud dojde k výpadku elektrického proudu, lze motor snadno odblokovat a ovládat ručně.


Pomáhají dostat se na své území bez problémů. Funkci je možné vypnout. Ušetří vám to do budoucna peníze a čas při kupování samostatné branky a hledání vhodného pohonu. Dneska letí automatické brány. Budovatelské heslo „práci nechte strojů ocení nejvíc ti majitelé rodinných domů, kteří automatické otevírání vrat někde viděli či zažili, ale.


Otočné brány jsou nejvíce se vyskytujícím prvkem otvírání objektů. Jestli se jedná o velké průmyslové brány nebo brány do rodinných domků. Privátní brány (brány u soukromých objektů) mají narozdíl od bran průmyslových menší četnost svého otevírání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky