úterý 21. dubna 2015

Robotická sekačka zkušenosti

Alles von Boska Versandkostenfrei. Lieferzeit, Rechnungskauf! Když bude trávník vyšší, robotická sekačka spotřebuje více energie, než když půjde o trávník nižší. Robotická sekačka rozhodně není levná záležitost.


Na druhou stranu vám může ušetřit spoustu času. Z dlouhodobého hlediska se tedy investice vrátí v čase, který můžete trávit se svými blízkými. Pro získání alespoň rámcové představy jak se ceny u tohoto typu přístrojů pohybují, jsme pro vás připravili základní přehled. Dobrý den vybral jsem si robotickou sekačku Robomow.


Toužím po této sekačce už hodně dlouho, chtěl jsem se zeptat zda s ní má někdo zkušenosti. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných. Příroda se probudila k životu a vzhůru je i tráva na vaší zahradě.


Pokud jí nebudete věnovat patřičnou péči, čeká vás místo úhledného anglického. Tomu odpovídá i její velikost záběru, nebo doba provozu. Ta se při sekání pohybuje kolem hodnoty minut, což je dobrý výkon. Zaujme také její rychlé dobíjení, které může trvat kolem minut. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Dostupná - WORX LANDROID Dostupná - WORX LANDROID Řešil jsem robotickou sekačku s různými fundovanými odborníky, vyzkoušel jsem a měl jsem doma čtyři značky. Sama si dokonce zajede do nabíjecího boxu. Tento typ výrobku se hodí spíše pro pravidelnou údržbu, tedy častější zastřihávání trávníku.


Ideální spíše pro rovné plochy bez jakýchkoliv zhoršených terénních úprav. Automatická sekačka z vašeho pozemku neodjede. Pohybuje se po ploše, kterou vymezíte drátkem skrytým pod trávníkem. Bezpečnost je na velmi vysoké úrovni – nože se při sebemenším nárazu na překážku zastaví a totéž se stane v momentě, kdy sekačku nadzvednete. Konstruktéři navíc odvedli skvělou práci a nože jsou v dostatečné vzdálenosti od plastového těla.


Rozměrově se vtěsnala do 7× × centimetrů , což je už hezký kus prostoru. Její výška ale zůstala stále na slušné úrovni , tudíž se sekačka vždy protáhla pod menšími i většími keříky. Přestože si robotická sekačka s většinou zahrad umí poradit naprosto bez problémů, neváhejte se při složitějším členění vašeho pozemku obrátit na odborníky. V dnešní době si můžete na trhu vybírat i ze sekaček, které mají integrovaný GPS systém.


Sekačka si podle aktuálního náklonu automaticky vypočte potřebný drift, přizpůsobí výkon přenášený na kolečka a poseče svah stejně kvalitně, jako by to byla úplná rovinka. Princip robotických sekaček. Na navádění používá speciální tzv. Sekačku je potřeba nainstalovat a nastavit. Na vlastní trávu: robotická sekačka poseká pravou českou zahradu bez vás Trávník poseká sama, aniž by majitel vytáhl paty z domu.


Vyhne se stromům i záhonkům, nevadí jí déšť ani tma a sama se ohradí proti případným nenechavcům. Auswahl Boska Käsefondues. Díky němu si sekačka vytváří mapu zahrady, včetně umístění ohraničujících a naváděcích vodičů. Sekačka následně umí rozpoznat, které části zahrady již sekala, a podle toho upravuje svůj pohyb při sečení.


Husqvarna se zabývá vývojem robotických sekaček více než let. Výsledkem bohatých zkušeností, využití inovativních výrobních technologií a pokrokových info. Má nejnižší spotřebu energie ze tří představených modelů a nejdelší dobu chodu na jedno nabití.


Výšku sečení lze nastavit jednoduše jediným velkým otočným knoflíkem v rozmezí - mm. Nechybí ani bezpečnostní funkce jako vypnutí při nadzvednutí a převrácení, alarm a ochrana PIN kódem. Budete-li chtít, klidně i dvakrát za den. Třeba dopoledne a odpoledne.


To se samozřejmě projeví na kvalitě trávníku, protože když necháte trávu růst delší dobu, zesílí a stébla ztvrdnou. Není tak hustá a pěkná na pohled a není ani tak příjemná na dotek. Poradíme s výběrem automatické sekačky a zajistíme servis v rámci celé ČR.


Mám již zkušenosti se sekačkou Robomow RL7a nepřímo s nejlevnějším starým Automower od HQ. Viz téma „Zkušenost s robotickou sekačkou“. Udržování zdravého trávníku může představovat spoustu tvrdé práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky