pátek 24. dubna 2015

Kryté motokáry ostrava

Hotels in Ostrava , Tschechische Republik. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

Nejvetší hala s elektro-motokárami nově otevřena! Naleznete nás v Avion Shopping Parku. Máte volné odpoledne a přemýšlíte jak s ním naložit?


Vemte své děti, kamarády nebo celou rodinu a přijdtě si zajezdit k nám. V nákupním centru Avion se dokonce můžete svézt ve speciálních elektro-motokárách (e-kárách). This video is unavailable.


Jezdí se v kryté hale, takže se můžete bavit za každého počasí. Voucher nezahrnuje půjčení hygienické kukly do přilby za příplatek Kč.

Ten je potřeba zaplatit před jízdou, nebo si můžete přinést vlastní kuklu. Přijeďte navštívit naši půjčovnu motokár v Albrechtičkách na odstavné ploše letiště Mošnov. Vychutnejte si opravdový požitek ze závodu. Půjčovnu motokár najdete v Ostravě v blízkosti ulice Plzeňská, naproti bývalé Ferony.


Dále nabízíme příjemné posezení vedle dráhy, uspořádání. The biggest indoor kart hall in Europe. Největší krytá motokárová hala v Evropě, délka tratě 900m.


Furious adrenalin adventure. Fantastický adrenalinový zážitek. K dispozici motokáry v počtu cca kusů. Nejlevnější motokáry v praze. Dále u nás najdete tobogány, kolotoče, motokáry a elektrická zvířátka, která udělají dětem radost veselou projížďkou.


Nabízíme k pronájmu motokáry na závodnické dráze v Olomouci. Přijďte si k nám zajezdit na motokárách. Skvělá zábava je zaručena.


Půjčovna je umístěna na odstavné ploše letiště Mošnov mezi Albrechtičkami a Petřvaldíkem. Motokáry, čtyřkolky, bobová dráha.

Takže nejdříve se musíte dostat do jedné z těchto vesniček. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Součástí závodní dráhy je i nájezdový můstek pro větší spestření jízdy. Provoz kryté motokárové dráhy se sport barem. Trať je situovaná ve dvou podlažích.


Nabídka dětských motokár s možností jezdění do let. V nabídce jsou polohovatelné elektro motokáry pro dospělé, děti a dokonce i dvě dvousedadlové motokáry vhodné jak pro Vás a Vaši polovičku, tak pro rodiče s menšími dětmi. Umožňujeme vypůjčení až osmi motokár… Veškeré povinné příslušenství potřebné pro jízdu jako přilba, hygienická kukla a rukavice je možno si zapůjčit přímo na místě, v případě že máte vlastní můžete si ho vzít sebou. Zábava a sportovní vyžití pro celou vaši rodinu.


Vodní svět SAREZA v centru Ostravy, který je svým špičkovým vybavením a zázemím na evropské úrovni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky