čtvrtek 25. února 2016

Benátský štuk brno

Návod aplikace dekorační stěrky DECORI CLASSICI (známé jako antické zeminy). Benátský štuk a dekorační omítky Brno. Podklad natřený základním nátěrem DECORFOND. Bližší informace v technickém listu.


Patří k oblíbeným dekoračním technikám již od renesance.

Svoje jméno nese po italských Benátkách, městě, které se dodnes chlubí touto výzdobou v mnoha renesančních palácích a domech měšťanů. Nanesení tohoto typu omítky je technologicky docela náročné a pracné, skládá se z řady dílčích kroků a nanáší se v několika vrstvách. Aplikace benátského štuku je náročná také časově, při její realizaci je tak třeba počítat s několikadenní aplikací. Poptávám benátský štuk, dekorativní štěrku na jednu stěnu do obývacího pokoje, cca 13m2.


Stěna je po rekonstrukci, nachystaná na výmalbu. Další stěnu cca 15mna chodbě následně. Termín první týden v červenci.

Interiérové barvy) Hodnocení produktu:. Používá se pro povrchové úpravy na. Existuje i velké množství podobných hladkých materiálů nejrůznějších struktur a efektů. Luxusní povrch se zdůrazní vhodným nasvícením.


Není tedy problém využít tuto techniku na beton, sádrokarton či například dřevo. Doporučuji, skvělý výsledk, benátský štuk jak má být. Vysoká kvalita a slušná cena. Vše proběhlo podle našich představ, výborná byla i konzultace na téma odstíny. Nabízíme malířské práce.


Na stěnách a stropu recepce je použit benátský štuk Marmorino Naturale firmy Oikos. Helena Dařbujánová, Ing. Realizace benátského štuku v Brně. Pohledový beton v prostoru bazenu. Dekorativní stěrka Antico Fero.


Provádíme také malby, malování a nátěry všeho rozsahu, tapetování, aplikaci dekoračních technik - florentské zeminy, benátský štuk atd. Jsme schopni zákazníkovi nabídnout velkou škálu barev a materiálů.

Dodáváme a montujeme sádrokarton a všechny typy příček SDK. Za největší výhody benátského štuku se považuje jeho jednoduchý vzhled , který je však okázalý a luxusně vypadající. Dokážeme však ještě více. Umíme točitá schodiště, z jejichž krásy se Vám zatají dech a která se pyšně vinou těmi nejzajímavějšími moderními interiéry. Umíme Vám přinést kus přírody až do domu pomocí našich unikátních vertikálních zahrad.


Když se spojí dva z nejušlechtilejších přírodních materiálů, zlato a mramor, vznikne úchvatný benátský štuk AUREUM od italského výrobce Oikos. Kombinace zemitých přírodních barev, zlatavých odlesků a nadčasové krásy mramoru vytváří až neuvěřitelné efekty, které promění každý interiér v království luxusu a prestiže. Všude tam, kde investor požaduje, aby interiéry působily dojmem luxusu a výjimečnosti. Florentské zeminy - jedinečná a prestižní dekorace, která umožňuje vyjádřit půvab a mimořádnou krásu interiérů.


Malujeme bytové i nebytové prostory, haly, kanceláře, restaurace, obchody, družstevní domy, byty, pokoje, školy, rodinné domy, schodiště aj. Malíři pokojů Brno a okolí provádí veškeré malířské práce i malování na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky