středa 17. února 2016

Fukar na listí

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Už nikdy nebudete mít na zahradě nepořádek a pomalu.


Fukar na listí Bosch ALS funguje i jako vysavač.

Doprovází nás ve vítězstvích i porážkách, doprovází nás často celé roky i generace. Ale jak skutečně vypadá jejich srdce? Vysavač na listí s funkcí 4in1.


Benzínový dvoutakt o výkonu 700W a objemu cm³. Výkonný vysavač na listí, který umí vyfukovat, nasávat a posbírané listí lehce nadrtí na drobné kousky. Dvě foukací a jedna sací trubka.


Foukač (fukar) listí je vhodný pro pozemky kde chcete shrabat - sklidit listí pod více jak stromy.

Pytel s listím má v zadní části zip, který se rozepne a listí vysype. Zahradní techni pro údržbu zahrady a sběr listí na Rucni-naradi. Listí tak foukačem (či fukarem) nafoukáte na hromadu a pak ji vysavačem listí vysajete. Navíc vysavače listí dokážou jemné nečistoty a listí rozdrtit na malé části.


Zapomeňte na prohrabávání trávníku hráběmi kvůli spadanému listí a ušetřete si čas s fukarem! V našem sortimentu nabízíme zahradní vysavače jak elektrické, tak benzínové. Každý vysavač má pak nějakou unikátní vlastnost, jakou je například teleskopická trubice, či kovový nůž pro drcení nasátého materiálu. Foukač na listí a sníh FUXTEC dvě foukací trubky.


Prodám zahradní fukar-vysavač na listí značky grizzly, na 230v. Nevyužitý, použitý jen párkrát. Inzerát platí do smazání. Velký výběr vysoká kvalita rychlé dodání Kupte si profesionální fukar na listí na expondo.


Aku fukary na listí na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Fukar Oregon, se kterým vyčistíte velké plochy od listí a nečistot velmi snadno. Když jiné nástroje dosáhnou svých limitů, Kärcher fukar zaujme dvoustupňovým výkonem a uživatelským pohodlím. Na druhou stranu neočekávejte žádné převratné výkony, takže na kombinované vysavače listí narazíte jenom stěží. Při jejich nákupu si hlídejte hlavně kapacitu baterie, ze které vychází požadovaný výkon v kombinaci s délkou provozu.


Listí a nečistoty tak mohou být proudem vzduchu přemístěny postupně na jednu hromadu. Fukar Hecht je upevněn na zádovém polstrovaném popruhu, hubice je ke stroji připojena pružným kolenem a je vybavena ergonomickou rukojetí s ovladačem. Listí maluje okolí do tisíce a jedné barvy. Na procházkách nádherná podívaná, pro zahradníky předzvěst každoročního zápasu. Získejte spolehlivého pomocníka na zahradě.


V naší recenzi fukarů a vysavačů listí se dozvíte, který je ten nejlepší. Zima je téměř u konce a vy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky