pondělí 15. února 2016

Kamenné sloupky

Kamenné sloupy jsou vyrobeny z přírodního kamene. Materiálem je především mramor, čedič, břidlice nebo onyx. Všechny dekorační kamenné sloupy najdete níže v naší nabídce nebo vystavené v prodejně. Dům a zahrada - Kamenne sloupky bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Zde najdete informativní ceníky některých našich výrobků. Zpracováváme především tvarové návrhy zákazníků.


Prodám staré kamenné sloupky, hrubě opracované, viz. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: sloupky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Pokud máte staré rozpadlé zdi, provedeme jejich odklizení, vykopeme základový pas a vytvoříme kvalitní základ pod zeď. Stavíme zdi dle Vašeho přání.


Zeď je možné postavit rovně, kopírovat tvar meze. Základem jsou sloupky, které je třeba řádně upevnit do země v příslušných vzdálenostech. Postup je pak snadný, neboť mezi dva průběžné sloupky se svisle vsunou betonové desky a na konci plotu mezi průběžný a koncový sloupek rovněž. Sloupky byly převážně kamené, tesané nebo odlamované přímo ze skal.


Informační a vzdělávací portál o krajině, vesnicích, památkách a lidové architektuře. Je věnován historii osídlení a dějinám architektury, regionům České republiky, ochranám památek, opravám staveb a také novostavbám. Výprodej přírodního kamene - výprodej obkladů, dlažbe, okrasných kamenů a dekorací z kamene za nejnižší ceny.


V našem sortimentu naleznete širokou škálu zahradních doplňků, a to květináče, vázy, květinové nádoby, zahradní sochy, fontány, kašny, umyvadla, sloupy a sloupky , balustrády, lavice i drobné doplňky. Směrové sloupky mohou být kombinovány i se svodidly , pak zpravidla tvoří prodloužení sloupků svodidel. Ein perfekt beschaffener Garten-Element aus Granit wird zu einem Solitair, auch wenn es sich nur um eine Zaunsäule, einen Findling oder Blumentopf handelt.


Sloupy a římsy pro kamenné zdi (Silfo051). Silikonové formy pro odlévání ze sádry a podobných odlébacích hmot. Plotové kamenné sloupky z pískovce 4ks. Ručně opracované robustní hranoly s vysekanými otvory a drážkami pro zasazení plotových dílců.


Betonové sloupky se také obkládají lámaným nebo řezaným kamenem o požadovaném rozměru. Sloupky vyrábíme jak řezané, tak i přírodně lámané se zaprýsknutými hranami. To věděli již naši tatínkové, dědové a pradědové, proto do země usazovali bytelné žulové sloupky , které mnohde dodnes vydržely. Hrubě opracovaný kámen byl funkční a současně krásný. Každý sloupek můžeme vnímat jako svébytnou sochu.


Sloupky jsou určeny k výstavbě plotů, zídek, zahradních staveb a popřípadě i pilířů. Chystáte se obložit stěnu přírodním kamenem? Ve videonávodu se dozvíte, jak obložit stěnu přírodním kamenem. Mohutné kamenné sloupy často napodobují kmeny papyru nebo palem.


V románské architektuře se často vyskytují drobnějších sloupy a sloupky , například ve sdružených oknech a zejména v křížových chodbách (ambitech) klášterů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky