čtvrtek 25. února 2016

Terasy woodplastic

Terasová prkna WoodPlastic. Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC. Ideální volba pro stavbu vaší terasy. Téměř bezúdržbový materál se zárukou až let. Tieto webové stránky používajú k poskytovaniu služieb, personalizácií reklám a analýze návštevnosti súbory cookies.


Výroba na základě americké licence Strandex.

This feature is not available right now. Realizace terasy na střeše domu. Vytvoříme Vám pohlednou terasu, která Vám vydrží mnoho let s minimální údržbou. TERASY TOP RUSTIC - Novinka.


Ve spárách nezůstanou žádné nečistoty. Povrch RUSTIC, který vypadá jako drásané dřevo a má patinu starých podlah. Unikátní prkno, které dokonale imituje strukturu dřeva.


Rozhodnete-li se pro stavbu terasy , budete si vybírat nejspíše mezi tradičním dřevem a materiály WPC. Optimální poměr obou složek dodává materiálu unikátní vlastnosti, zejména vysokou odolnost a nízkou potřebu údržby.

Zájemci o výběr terasy mohou navštívit naší vzorkovnu s kompletním sortimentem v obci Rozsochatec. Velká fotogalerie realizací teras. Prohlédněte si fotky z našich realizací dřevěných a dřevo-plastových (WPC) teras a inspirujte se.


Vážení, dovolte mi tímto poděkovat za váš klientský přístup ve věci dodání, montáže a následných konzultací týkajících se naší nové terasy. Zvolte tvar terasy , který je tvarem nejvíce podobný právě Vaší terase. Suroviny, které pro terasy a ploty používáme, pochází od dodavatelů certifikovaných PEFC, které podporuje trvale udržitelné hospodaření v českých lesích.


WOODPLASTIC – exkluzívne drevoplastové terasy , ploty a fasádny obklady. Predstavíme Vám najväčšieho českého výrobcu WPC produktov a tiež. Díky revolučnímu materiálu WPC ( dřeva, polymeru HDPE) získávají terasy vysokou odolnost vůči rozmarům počasí (dešti, slunečnímu UV záření, mrazu i sněhu), bazénové chemii, dřevokazným houbám, hnilobě i hmyzu.


Pokud se chystáte na stavbu terasy z WPC prken, pak jste se rozhodli správně. Tento materiál je nejen odolný, ale také tvarově stabilní. Drevené terasy Pre milovníkov dreva ponúkame drevené terasové dosky v kolekciách Europe, Exclusive a Premium. Sú charakteristické vysokou kvalitou, výbornými technickými parametrami a unikátnym štýlom.


Plánujete si pořídit terasu, avšak si nedokážete vybrat toho správného dodavatele WPC prken? Tak je tento článek přesně pro Vás! Vyzerajú terasy z WPC na pohľad ako drevo, alebo plast?


Nielen na pohľad vyzerá terasa ako z dreva, ale aj na dotyk je podobná drevu. K těm nejvýznamnějším patří realizace terasy o rozloze zhruba 3m² v objektu Outlet Tuchoměřice a instalace terasy hotelu Hilton o ploše cca 2m².

Vysoce odolné terasy vůči povětrnostním vlivům a škůdcům. Ve světě se proto rozrůstá počet jeho výrobců, jejichž výrobky nemusí vždy 1 splňovat unikátní vlastnosti originálního materiálu. Woodplastic je materiál budoucnosti. Právě pro vás jsme připravili nové.


WPC Impregnace je bezrozpouštědlová, bezbarvá, vhodná pro všechny WPC povrchy i plochy z materiálů Polyrattan. Díky obsahu přírodních olejů přípravek impregnuje porézní povrchy, činí terasu ve vnitřních prostorách kde neprší ani nesněží lepší na úklid a údržbu. Deštivá jara, tropická léta a mrazivé zimy si na dřevěné terase brzy vyberou svoji daň.


Montáž WPC terasy na klíč Vám provedeme dle Vašeho přání, zajištujeme i technické poradenství. Jsme tu pro vás od úplného začátku, připravíme projekt terasy od nákresu až po samotnou montáž. Spolupracujeme pouze se zkušenými a kvalifikovanými montážníky.


Poradíme vám s výběrem terasy i následnou údržbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky