neděle 14. února 2016

Ovládání brány

This feature is not available right now. Nabízíme montáže pohonů, výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány. U nás jen kvalitní a spolehlivé pohony bran a vrat. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání ). Jako rám pro brány používáme železný profil s povrchovou úpravou žárovým zinkováním nebo na vaše přání i jakoukoli barvou dle vzorníku RAL.


Nabízíme dálkové ovladače na brány , vrata, ploty za akční ceny.

Tento typ brány na kolejnici je vhodný do míst, kde není prostor pro křídlovou bránu nebo dostatečný boční prostor pro samonosnou bránu. Posuvná brána šetří místo, lze zaparkovat těsně vedle ní. Systém posuvné brány využívá spodní kolejnice, po nichž se pohybuje rám brány. Vaše brána může být ocelová, či dřevěná s otvory nebo s plnou výplní, tak aby přesně zapadla do celkového stylu domu a jeho okolí. Samonosné, kolejnicové i křídlové brány jednokřídlé i dvoukřídlé pro vás montujeme více než let.


Na všechny naše brány zajišťujeme záruční i pozáruční servis. Vybrat tu správnou vjezdovou bránu chce trochu času. Vybíráte ji na roky dopředu, proto s vámi vše detailně probereme a ochotně vám s výběrem poradíme.


Záleží nám na tom, abyste svého rozhodnutí nelitovali.

Ovládání impulzem zvolte, pokud již používáte nějaký jiný ovladač brány a vy jej chcete integrovat do Loxone systému. Přímé ovládání Výstup (Qo) slouží pro otevírání brány, výstup (Qc) pro zavírání. KCE sada s pohony křídlové brány s dálkovým ovládačem GTX fotobuňkou PH1a lampou FL100. Plná sada s pohony pro dálkové ovládání 2. Dálkové ovladače nabízíme jako dálkové ovladače vrat.


Také jako dálkové ovladače bran. PRO ZÁKAZNÍKY PRO PARTNERY RYCHLÉ KONTAKTY Kontakty. Sloužíme všem, kteří si chtějí samonosné posuvné brány a kolejové posuvné brány vyrobit svépomocí, nebo brány vyrábí pro další lidi.


Nabízíme komponenty pro posuvné brány ve vysoké kvalitě, za krátkou dodací dobu a férovou cenu. Ovládání mobilem, GSM klíč, GSM relé, GSM alarm, přístupové systémy RFID Ovládání brány , garážových vrat, závor. Sada pohonu pro posuvné brány do 600kg.


Spolehlivý český GSM klíč. Kompletní sada pohonu s magnetickými koncovými spínači, programovatelnou řídící jednotkou, dálkovými ovladači fotobuňkou, klíčovým spínačem, LED majákem a 4m hřebenu pro dálkové ovládání posuvné brány až do hmotnosti 600kg. Pohon křídlové brány na dálkové ovládání OPTIMO UNI OP2EASY LIFE.


NICE EKS - Klíčový spínačUrčeno zejména tam. Zároveň platí, že volný prostor pro zajíždění brány v otevřené poloze činí metrů (délka celé vysunuté brány). U automatického ovládání brány nemusíte vystupovat z vozidla při odemykání ani zamykání brány.


Maximální průjezdní prostor Brána se otevírá podél oplocení, čímž nezúží průjezdní prostor.

S naším technikem domluvíte veškeré detaily k výrobě brány – rozměry, ovládání , barva a obchodní pracovník s vámi sepíše objednávku a způsob odběru nebo dodání. Termín je v tomto případě 2-týdny samozřejmě v závislosti na kapacitě výroby. Křídlové brány patří mezi nejdéle používané typy bran. Jsme připraveni Vám dodat bránu dle Vašich požadavků. Automatické elektromechanické závory jsou ideálním řešením pro vjezdy na parkoviště, ale najdou i jiné uplatnění.


Pojmem brány označujeme mechanická zařízení umístěná u plotů sloužící k uzavírání vjezdů na oplocené či jinak ohraničené pozemky, uzavřené dvory, zahrady, atd. Brány také jednoduše řeší kontrolu vjezdů a vstupů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky