pondělí 29. února 2016

Koupaliště na petynce

Pro letošní sezónu a naše nejmenší jsme si připravili novinku - Dětský kouzelný náramek! Zakoupením tohoto náramku je možné využít atrakce. Reviews Very nice place, big enough and clean! Pro vstup na koupaliště slouží pokladny, z toho je jedna uvnitř budovy a jedna letní (venkovní) pokladna přímo u brány.


Letní pokladna slouží pouze ke koupi jednorázových papírových vstupenek, které neumožňují použití šatních skříněk. Vstup do areálu je povolen návštěvníkům pouze v provozní době na platnou papírovou nebo čipovou vstupenku.

V letních dnech je Petynka skvělým místem k odpočinku i sportu. V areálu se nachází velký bazén, brouzdaliště, tobogán. Samozřejmě také další aktivity zde můžete provozovat jako beach volejbal, stolní tenis a děti si mohou vyhrát na dětském hřišti či brouzdališti. Koupaliště Petynka Praha je krásné koupaliště pro veřejnost! Letos se můžete těšit opět na metrový bazén s křišťálovou vodou.


Praha tuto sobotu slavnostně otevře areál koupaliště na Petynce. To prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Starý dětský bazének vystřídalo kaskádové brouzdaliště, ve spodní části.


Sezóna na Petynce začíná na začátku května a končí posledního září.

Poležet si lze v celém areálu na upravované trávě. Kapacita koupaliště se rekonstrukcí provozní budovy zvýšila o její střechu, která je zatravněna a připravena k zalehnutí. Z Anděla MHD krapet přes hodinu, odměnou mimopražské ceny občerstvení.


A plavecký bazén × m. A druhý × m určený zejména dětem. Dětská hřiště, trampolíny, houpací zvířátka, stůl na stolní tenis, minigolf, i plážový volejbal. V minulých letech byla na stránkách koupaliště uváděna aktuální teplota vody a vzduchu a web kamera ukazovala aktuální stav na koupališti a byl zde i ceník. Voda na Petynce není cítit, neboť k čištění vody byla zvolena nejnovější technologie.


Velkou výhodou je vyhřívaný bazén , a tedy možnost plavání i za chladnějšího počasí, což ocení především kondiční plavci. Když se řekne NA PETYNCE , tak si každý jako první vybaví především oblíbené pražské koupaliště. Toto označní má ale mnohem více významů, zejména. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Kratké reportáže o pomoci občanům v tíživé životní situaci v rámci českého sociálního systému.


Podívejte se, jaké jsou možnosti podpory a pomoci ze strany státu i samosprávy. Divukrásná lokace tvoří nakonec nejklidnější koupaliště v Praze. Koncentrovanou zábavu naleznete u nás v Aquacentru Šutka.


Dokonalé nové čisté prostředí s křišťálovou vodou si každý užije a děti jednou tolik. Petynka není jen obyčejné koupaliště , dokazuje fakt, že si u nás můžete zahrát beach volejbal v krásném prostředí!

V případě zakoupení vstupu na. Areál na Petynce se otvírá na začátku května a končí posledního září. Na koupaliště Petynka chodím moc rá nejen si zaplavat, ale také zrekreovat na přilehlých travnatých plochách. Výhodou koupaliště je bazén dlouhý m, kde se dá krásně plavat, v létě dokonce v ranních hodinách. Voda se zde čistí chlorem, ale díky kvalitní technologii chlor skoro neucítíte.


Bazén má padesát metrů a mrznout v něm nebudete. Je udržovaný minimálně na stupních. Zpět na Areál koupaliště Petynka v Praze se rozroste o krytý bazén. Na začátku příštího roku chce Praha rozšířit celý areál, ve kterém by vznikly nejen dva nové bazény, ale také možnosti parkování.


Předpokládaná cena stavby se pohybuje kolem 2milionů korun. Lidé si zde budou také moci užít surfovou vlnu. Na současnou budovu zázemí koupaliště tak naváže nová hala. Kromě již zmiňovaných bazénů návštěvníkům areálu nabídne také saunu, brouzdaliště pro nejmenší plavce, ale i restauraci.


Unikátem by se měla stát pro zdejší plavce také surfová vlna, kterou jeden z nových bazénů nabídne. Jde o zvýšený okraj na některém místě bazénu, nebo speciálně upravenou kluznou plochu, speciální madlo apod. Další zjišťované kritérium nás zajímalo nejvíce. Sledovali jsme osazení jednotlivých areálů hydraulickým zařízením, které činí bazén dostupný i osobám s nejtěžší formou postižení.


AUTENa koupaliště Šeberák na jihu Prahy můžete vyrazit. Divoká Šárka se nachází nedaleko Džbánu v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky