úterý 16. února 2016

Sekačka na čtyřkolku

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Yakuza Crow rund um die Uhr online kaufen. Nejlevnější sekačka ke čtyřkolce záběr 130cm. Sekačka před čtyřkolku X6.


This feature is not available right now.

Cepová sekačka Savannah pro připojení za čtyřkolku. Našel jsem pouze sekačku za čtyřkolku ,ale vzpomínám si,že jsem v některém z loňských quadu četl o sekačce před čtyřkolku ,takže si člověk. Velmi výkonná sekačka za čtyřkolku s vlastním dvouválcovým motorem o výkonu Hp. Na tom videu je akorát vidět, že 4kolka se na sečení moc nehodí, protože i na Lko jede rychle a když potřebuješ jet pomalu, pálíš spojku nebo řemen.


Navíc ta přerostlá tráva, co tam seká, to je lepší dát študákovi litr nebo dva za brigádu a půjčit mu křoviňák. Oficiální distributor firmy DCSK s. Naše stroje jsou přvážně Německé výroby. Jedná se o prvotřídní řešení pro stavbu, zahradu i.

Prodáme novou nepoužitou sekačku DAKR s čtyřtaktním motorem HONDA GCV 1- HP a pojezdem. Motorový Mulčovač za čtyřkolku CRONIMO BCQ-1je určen na mulčování větších ploch. Robusní a pevná konstrukce.


Nyní vylepšeno o agregovatelné kola. Její ovládání je snadné a sekání může. Cepové sekečky jsou vynikající nástroj pro rekultivaci zarostlých divokých ploch, ploch zarostlých bodláčím, velkých.


Nastavení výšky sečení od do 2mm. Profesionální mulčovací sekačka k připojení za čtyřkolku , čtyřdobý motor Honda GX39 8. CE, lze připojit k jakémukoli tažnému zařízení s koulí mm. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Nízký tlak na půdu zabraňuje vytváření kolejí v měkkém podkladu a minimalizuje škody na zeleni.


Popis produktu: Mulčovač, sekačka za ATV, čtyřkolku s Honda motorem Mulčovat můžete v podstatě veškeré udržované travní plochy, přerostlou trávu, plevel, nálety a ostatní biologický odpad (likvidace bramborových natí, chmelového odpadu atd.), sady, plochy kolem silnic, příkopy. Tato sekačka učiní z Vaší čtyřkolky profesionální zemědělský stroj. Pneumatiky musí spočívat na celém povrchu šířky rampy pro zajištění optimálního zatížení. Vítejte v internetovém obchodě firmy ASP Group s.

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Osvědčený motor Briggs vám dává jistotu dlouhého a bezporuchového provozu.


Ty se většinou nechávají na posečené ploše, jako hnojivo. Její výbava kvalitní zpracování a silný motor ji doslova předurčují pro těžkou práci na velké plochy. Vhodný na čerpadlo,sekačka,do Mf a podobně.


Dále rozebraný kultivátor viz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky