pátek 26. února 2016

Varic primus

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Der leistungsstarke PRIMUS bietet kompakte Strahltechnik für jeden Bereich und ist für alle akablast Strahlpulver geeignet.


Sein abnehmbarer Deckel garantiert. Vybírejte z modelů Primus skladem.

Tenhle varic mam uz minimalne pet let a nedam na nej dopustit. Misto toho trojzubce jsem koupil nastavec ktery vypada jako plynovy horak a ten odstrani nejvetsi nedostatky. Plamen se s nim da perfektne regulovat a neskutecnym zpusobem se snizi hluk ktery varic vydava. Chteji za to sice dost penez, ale ten rozdil je neskutecny. Doporučujeme: Vařič Primus Onja Stove od renomované značky Primus.


Skvělá volba pro všechny. Primus Express Stove - lehký avšak velmi odolný plynový vařič. Turistický vařič Primus Mimer od švédské značky Primus s velkou plochou plamene má sice jednoduchou konstrukci, je však dostatečně robustní a odolný.

Primus TechnoTrail je pohodlný a praktický varič s podperami, ktoré udržujú hrnce na mieste, aj keď sú na nerovnom povrchu. Je ideálny pre malé skupiny 1-osoby. With the VARIOVAC Primus , we have the right concept for all areas and for every application and you have the right packaging.


Varič Primus Microntrail Stove je odolný, ľahký a zároveň dostatočne výkonný, je tak ideálnym doplnkom výbavy každého cestovateľa. Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail? Mám záujem dostávať sporadický newsletter s novinkami, akciami a súťažami. Kartuší s označením Primus Winter Gas, díky které si můžu vařit až v mrazech dosahujících teploty -22°C a nemusím se bát přeměny skupenství.


Ostatní - varic PRIMUS bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Kompatibilita Skrutkovacie kartuše (Primus Powergas 10 2a 4g) a kartuše s ventilom. Nabízíme pestrou nabídku vařičů od značek Campingaz, Coleman, Primus a dalších. Jednoduché použitie Odnímateľná hlavica horáka.


Benzínové, plynové, campingové vařiče - vynikající ceny a dodání do hodin.

Outdoor Abenteuer von Primus. The result is the RAPID VARIO PRIMUS. Pevný a stabilní vařič Multifuel III od outdoorové značky Primus vhodný do velmi chladných a extrémních podmínek. Vařič Primus OMNIFUEL jsme používali půl roku při cestě po Latinské Americe.


Sport - varic Primus bazar. Měli jsme doma klasický plynový vařič, se kterým. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky