středa 17. února 2016

Drtič powercut 2800

This feature is not available right now. A protože v návodu je chyba a obrázek s montáží je ukrytý až na poslední stránce, tak jsem o montáži natočil video. Zpracuje skutečně větve až do průměru 5cm.


Možná by mohl mít ještě vylepšenou násypku (otvor pro vkládání větví). Súčasťou stroja je integrovaný priehľadný plastový box. Má speciálně konstruovanou násypku, díky které se větve vkládají pohodlněji.


Vyniká vysoce odolnými noži ze speciální oceli, jež si poradí s větvemi o průměru až mm. Součástí stroje je vyjímatelný průhledný box. Je vybaven bezpečnostní pojistkou, takže pokud není správně uzavřen horní kryt, nezapne se. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Menší problém jsme zaznamenali při vkládání větví, zde. Názvem drtič totiž většinou prodejci, a to i někteří z odborných řa označují také štěpkovače.


Preisvergleich bei idealo. Liší se pouze řezným ústrojím. Má špeciálne konštruovanú násypku, vďaka ktorej sa vetvy vkladajú pohodlnejšie.


Vyniká vysoko odolnými nožmi zo špeciálnej ocele, ktoré si poradí s vetvami s priemerom až mm. Strávila jsem dva večery porovnáváním všech drtičů, abych nakonec vyloučila ty, které se mi líbily. Originální popis: Velmi dobrý stav. Rozhodlo, že potřebuji jemnou drť na kompost a mulčování.


Větve se suky to moc nebere, stejně, jako rozvětvené. Když jsme letos dostali možnost vyzkoušet drtič a štěpkovač trochu „dospělejší“, neváhali jsme ani chvilku. Při testování časopisu dTest dostal nejlepší známku drtič se speciálním dutým válcem, který ale zároveň patřil k nejdražším. Prodám výkonný elektrický zahradní drtič Viking o výkonu 8kW.


Praktický otvor ve tvaru čtyřlistku pro silně rozvětvené větve. Extra velký plnící trychtýř s patentovaným válcovým vtahováním. Stabilní konstrukce s XL koly. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Prodám nový (jedenkrát použitý) drtič v záruce včetně nových náhradních nožů (470Kč). Cena nového drtiče cca 4. Drtí větve o průměru až 5cm a je vybaven plastovým průhledným boxem. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Jednoduše zrakem zkontrolujete, jestli je plný, a nadrcený materiál pak vysypete, kam potřebujete. Manipulaci usnadňují velká kola. Jednoduše u něj zkontrolujete, jaký je plný a nadrcený materiál pak snadno odnesete, kam je třeba.


Drtič zpracuje větve o průměru až mm. Není určen pro profesionální použití, ale na běžné použití na zahradách. Jeho speciálně konstruovaná násypka. Popis: Všechny části stroje jsou funkční.


Motor má vratnou ochranou proti přetížení. Pokud dojde k přetížení motoru, jistící prvek motor odpojí. V případě zablokování nožového válce, lze využít možnost změny směru otáčení nožového válce pomocí přepínače, tato funkce je z bezpečnostních důvodů podmíněna současným stisknutím spínače.


Téměř nový (dvakrát použitý) drtič větví,jeden z nejlepších na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky